Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH – ESSENTIAL 100% CARNITINE – 100% PURE CARNITINE FORMULA – 180 KAPSZULA (ND)

Új termék

100% TISZTASÁGÚ KARNITIN FORMULA

Bővebb leírás

7 400 Ft‎

Egyéb információ

100% TISZTASÁGÚ KARNITIN FORMULA

Az L-karnitin a zsírsavak transzportjában, és így az energiatermelés folyamatában nélkülözhetetlen aminosav származék, melyet évtizedek óta sportolók és fogyókúrázók milliói alkalmaznak teljesítményük fokozása, valamint zsírvesztésük ütemének gyorsítása érdekében. A kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint 1 gramm L-karnitin kiegészítő fogyasztása gyorsítja az edzések utáni regeneráció ütemét is.

PLATINUM 100% CARNITINE

Muscletech PLATINUM 100% CARNITINE egy gyógyszerészeti tisztaságú L-karnitin-tartrát formula, mely az L-karnitin legtöbbet kutatott és bizonyított formája. Legyen a célod zsírvesztés, izomépítés vagy épp teljesítményed fokozása, a Muscletech PLATINUM 100% CARNITINE egy kötelező eszköz lehet a kiegészítőid tárházában, fejlődési ütemed maximalizálása érdekében!

Adagolás:

Fogyassz 1-2 kapszula Muscletech PLATINUM 100% CARNITINE-t napi 1-2 alkalommal, edzések előtt és/vagy ébredés után! 

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

L-carnitine (as L-carnitine l-tartrate)

500mg

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: none


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.