Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - TROPICAL THIN - WEIGHT LOSS PLAN - 60 KAPSZULA

Új termék

Zsírégető komplex málna ketonokkal, kókuszvízzel, afrikai mangóval és más trópusi szupergyümölcsökkel.

Bővebb leírás

4 590 Ft‎

Egyéb információ

A Tropical Thin 5 szinten támogatja a tökéletes alak elérését!

Először is a legjobb "superfood"-okat biztosítja számodra, hogy felturbózza a szervezetet a szabad gyökök elleni harcban, melyek az anyagcsere és a fizikai megerőltetés során alakulnak ki. Azután a pajzsmirigy és vízháztartási egyensúly komplex édesgyökérrel és petrezsemmel nyújt támogatást. Az emésztőenzim keverék segíti az elfogyasztott ételek megfelelő feldolgozását és az általános jó egészséget. A zsírégetés aktivátor keverék koffein, fehér tea, zöldkávé és kóladió kivonat erejét használja a zsírégetés beindításához, a mega zsírégető keverék pedig zöldteát, fekete teát, chili paprikát, málna ketonokat és afrikai mangót tartalmaz, ezek bizonyítottan gyorsíthatják a zsírvesztést. 

Adagolás:

Napi 2 x 1 kapszula. Étkezési és mozgási tanácsok mellékelve (angol nyelven).

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size: 1 Capsule
Servings per Container: 60
Amount Per Serving% Daily Value
Chromium (from Chromium picolinate)20 mcg17%
Iodine (Kelp Atlantic) powder8 mcg5%
Natrol® Proprietary Blend424 mg*
Mega Fat Burner Incinerator
Green Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf, 50% EGCG), Cayenne (Capsicum frutescens) (fruit), Black Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf), Raspberry Ketones, African Mango (Irvingia gabonensis) extract (seed)
237 mg*
Tropical Super Foods
Cinnamon (Cinnamomum cassia) extract (bark), Coconut (Cocoa nucifera) Water extract, Kona Red™ Coffee (Coffea Arabica) extract (fruit), Lychee (Litchii chinensis) extract (fruit)
105 mg*
Island Calorie Burn Activator
Caffeine (Caffeine anhydrous), White Tea Extract (Camellia sinensis) (leaf, 50% caffeine), Kola Nut (Cola acuminata) extract (fruit, 20% caffeine), Green Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf, 50% caffeine), Green Coffee (Coffea arabica) extract (beans, 70% caffeine)
73 mg*
Caffeine60 mg*
Thyroid-Water Balance Complex
Licorice (Glycyrrhiza glabra) extract (root), Parsley (Petroselinum crispum) powder (herb)
7.5 mg*
Digest Enzyme Support
Amylase, Pectinase, Hemicellulase, Cellulase, Lipase, Protease 4.5, Glucoamylase, Phytase, Invertase, Acid Maltase
1.25 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Gelatin, purified water, silica, magnesium stearate, rice powder (white), maltodextrin, tricaclium phosphate, cellulose, gum arabic.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.