Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

STACKER2 - STACKER 4 - WORLD'S MOST EXTREME FAT BURNER - 100 KAPSZULA (HG)

Új termék

Extrém élvonalbeli zsírégető, amely gyógynövényeket kombinál: zöld tea kivonat, Yerba mate, guarana, zöld paprika és a kola dió.

Bővebb leírás

6 000 Ft‎

Egyéb információ

A Stacker  4™ egyedülálló hatását a magas koncentrációjú koffein, guarana, paprika (Capsicum annuum) és a yerba mate (indiai maté) szinergikus kombinációja eredményezi.

Koffein (300 mg minden Stacker 4 kapszulában) a foszfodieszteráz cyklonukleotidok működésének leállításával serkenti a sejtek anyagcseréjét. A koffein egy természetes gyógyhatású vegyület, amely a mellékvesék munkáját serkenti a "küzdj vagy menekülj" válaszreakció előidézésével. A mellékvesék a fokozatosan adrenalint, noradrenalint és a kortizolt juttatnak a vérkeringésbe. Rövid idő alatt nagy mennyiségű energiát, éberséget, intenzitást és erőt szabadítanak fel. A foszfodieszteráz cyklonukleotidok működésének leállítása az adenozin-receptorok blokkolásával megduplázza a zsírlerakódás felszabadulási sebességét.  Ennek eredményeként csökken  az adenil-cikláz aktivitás, fokozódik a zsírégetés.

Capsicum annuum (paprika). A kapszaicin évszázadok óta a népi gyógyászat hatékony szere, támogatja a vérkeringést, az emésztést, enyhíti a fájdalmat (helyi alkalmazásban). Jelenleg a paprika csípős kivonata a termogén folyamatok támogatását szolgálja.

Szibériai zsensen. Kutatások bizonyítják,  hogy a szibériai zsensen növeli a sportteljesítményt, és erősíti a test stressz-tűrő képességét.

Zöld tea kivonat - nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat (bioflavonoidokat), valamint az EGCG (epigalokatechingalát) antioxidánst. Az epigalokatekin gallát (EGCG) a zöld tea egyik legfontosabb alkotóeleme. Ez egy bioaktív polifenol, pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik, ezek közé tartozik a termogén hatás (támogatja a zsírégetést) az izomtömeg védelem, és az antioxidáns hatás. Fokozza az energia felhasználás mértékét, az energia felhasználáson belüli zsírfelhasználás arányát, javítja az inzulinérzékenységet és erősíti az immunrendszert.
A kóla dió az emberi szervezetben csökkenti a vizesedést (és következésképpen dehidratálhatja azt).

A Yerba Mate a fizikai és mentális regenerálódás hatékony serkentője.

Guarana - dél-amerikai cserje magjából származik. Étrend-kiegészítőként hatékonyan energizál. Kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint a kávé.

Adagolás:

1 kapszula étkezés után, maximum napi 3 alkalommal

Összetétel:

Caffeine: 300 mg per capsule

Capsicum Annuun: part of proprietary blend 550 mg per capsule.

Ginseng: part of proprietary blend 550 mg per capsule.

Green Tea: part of proprietary blend 550 mg per capsule.

Kola Nut and Yerba Mate : part of proprietary blend 550 mg per capsule.

Guarana: : part of proprietary blend 550 mg per capsule. 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.