Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - GREEN TEA - FROM THE LEAVES OF THE CAMELLIA SINENSIS PLANT - 100 KAPSZULA (HG)

Új termék

Természetes antioxidáns, stimuláns és metabolizmus fokozó.

Bővebb leírás

4 250 Ft‎

Egyéb információ

Egy kapszula 3-4 csésze zöldteának megfelelő hatóanyagot tartalmaz. 

Az epigalokatekin gallát (EGCG) a zöld tea egyik legfontosabb alkotóeleme. Ez egy bioaktív, polifenol, pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik, ezek közé tartozik a termogén hatás, az izomtömeg védelem, és az antioxidáns hatás. Fokozza az energiafelhasználás mértékét, az energia felhasználáson belüli zsírfelhasználás arányát, javítja az inzulinérzékenységet és erősíti az immunrendszert.

Adagolás:

Napi 1-3 kapszula fogyasztása ajánlott

Összetétel:

62430.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.