Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - CARNI COMPLEX - L-CARNITINE & ACETYL-L-CARNITINE - 60 KAPSZULA (HG)

Új termék

1200 mg-os mega-kapszulák

Bővebb leírás

6 800 Ft‎

Egyéb információ

A CARNI COMPLEX a két legnépszerűbb l-karnitin fajtát együtt biztosítja, 1200 mg nettó súlyú nagy kapszuláinkban!

Egyetlen kapszula 1000 mg l-karnitin l- tartrátot tartalmaz, és emellett acetilezett verzióját, az acetil l-karnitint ( ALC), ami valamelyest eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.

Adagolás: 1 adag Carni Complex kapszula bevétele ajánlott 60 perccel edzés előtt. Amennyiben szükséges, további adag is fogyasztható.

Összetétel:

Egy adag: 1 kapszula
 1 kapszula   
L-karnitin L-tartrát1000 mg   
Acetil L-karnitin HCl200 mg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.