Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - L-CARNITINE 1500 EXTREME MEGA CAPS - 120 KAPSZULA (O)

Új termék

Gyógyszerészeti tisztaságú L-karnitin formula, mely kapszulánként 1500mg L-karnitin-tartarátot tartalmaz! 

Bővebb leírás

9 900 Ft‎

Egyéb információ

A L-karnitin a zsírsavak energiakénti elégetésnek egyik központi eleme, pontosabban a zsírsavaknak a mitokonrdiumok falán történő átjuttatásáért felel. L-karnitin hiányában a zsírsavak nem képesek a sejtek energiatermelő egységeibe jutni, így nem képesek energiaként elégni!

Az L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS(R) a legszélesebb körben kutatott és bizonyított L-karnitin-tartarátot tartalmazza, a létező legtisztább farmakológiai formában! Mikronizált formájának köszönhetően gyakorlatilag akadály és anyagcsere-veszteség nélkül képes a vérármba kerülni. Az L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS(R) így instant módon fokozza a zsírok energiakénti elégetését, így fokozza a zsírvesztést és a fizikai teljesítőképességet!

Adagolás: Fogyassz napi 1 kapszulát edzés előtt vagy étkezések között!

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

L-Carnitine Tartrate

1500mg

+ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet 
** Daily Value (DV) not established


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.