Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - IMMUNE BOOST - ALL-SEASON IMMUNE DEFENSE - 30 KAPSZULA

Új termék

Ez a továbbfejlesztett formula EpiCor-t tartalmaz, amely aktivizálja a szervezet természetes ölősejtjeit (NK) nem kevesebb mint 2 órával a kapszula bevétele után.

Bővebb leírás

5 900 Ft‎

Egyéb információ

A természetes ölősejteknek a vírussal fertőzött és a tumorsejtek elpusztításában van szerepe, így a természetes védekezőképesség bástyái.
Az Immune Boost segít az IgA szint növelésében és támogatja a B-sejtek és a T-sejtek működését. Normális esetben a testben keringő limfociták nagyobb része T-sejt. Feladatuk a beteg sejtek (pl. vírussal fertőzött sejtek) felismerése és elpusztítása. A B-sejtek felismerik az "idegen" sejteket és anyagokat (például a szervezetbe behatoló baktériumokat). Amikor ezek a sejtek találkoznak egy idegen fehérjével (pl. a baktérium felszínén), antitesteket termelnek, amelyek az idegen sejt felszínére "tapadnak" és elpusztítják azt.
Az EpiCor egy immuntámogató komplex, olyan szupertápanyag, melyet az immunrendszer védelmére fejlesztettek ki. Alkotórészei többek között antioxidánsok, fehérjék, rostok, polifenolok, vitaminok, aminosavak, béta glukánok és más metabolitok, melyek együttműködve erősítik a szervezet védekező képességét.
Adagolás:
Napi 1 kapszula, étkezéskor. 9 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.
Összetétel:
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings per Container: 30
Amount Per Serving% Daily Value
Vitamin C (Ascorbic Acid)60 mg100%
Vitamin D3 (as cholecalciferol)2000 IU500%
Zinc (from Zinc Oxide)15 mg100%
Selenium (from SelenoExcell® Yeast Bound Selenium)200 mcg286%
EpiCor® Super Food Yeast Complex500 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Gelatin, silica, water, magnesium stearate, organic rice flour, maltodextrin.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.