Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - ZINC MATRIX - ZINC, MAGNESIUM, VITAMIN B6, BORON & COPPER - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

A Zinc Matrix gyorsítja a regenerálódást, növeli az izom méretét és erejét. 

Bővebb leírás

4 950 Ft‎

Egyéb információ

A Zinc Matrix szabadalmaztatott, laboratóriumilag tesztelt speciális magnézium és a cink kombináció, amely természetesen növeli a tesztoszteron és a növekedési faktor az IGF-1 szintjét. A formulában a cink és a magnézium kelát formában, bór és réz kötésben szerepel amelyet a szervezet a legoptimálisabb módon szállít a rendeltetési helyére. Meghosszabbítja az alvás REM szakaszát, amely során a szervezet regenerálódása zajlik. 

Adagolás:

Fogyassz lefekvés előtt 3 kapszula Zinc Matrix-ot.

Összetétel:

62431.jpg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.