Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTREND - VITAMIN C WITH ROSE HIPS - 500 MG - 100 TABLETTA (HG)

Új termék

500 mg C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő.

Bővebb leírás

1 750 Ft‎

Egyéb információ

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, a szervezetben számos fontos funkciót tölt be. Fontos szerepet játszik a feszes kötőszövet, a kollagén kialakulásában, mely szükséges a szervezet növekedéséhez és a sérült szöveteket helyreállításához.

Hiánya lassítja a korrekciós mechanizmusokat, a sebgyógyulás és égési sérülések gyógyulásának folyamatát. Részt vesz a vas felszívódásában. Pozitívan befolyásolja a szervezet védekezőképességét a vírusos és bakteriális fertőzésekkel szemben, támogatja a nagyobb teljesítményt. A C-vitamin antioxidánsként is funkcionál, ami fokozza a védelmet a daganatos megbetegedésekkel szemben. Ismételt és hosszan tartó stressz esetén gyorsabban elhasználódik. 

A csipkebogyó a C-vitamin mellett további hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek közül a karotén és B vitamin mellett a P vitamin is fontos, amely komplex bioflavonoid, amelynek jelentős alkotóeleme a rutin. A bioflavonoidok a természetben a C-vitaminnal együtt fordulnak elő, növelik annak pozitív hatásait.

Adagolás: Fogyasszon napi 1 tablettát, sok folyadékkal

Összetétel:

Energetic value

478 kJ/116 kcal

4 kJ/1 kcal

Proteins

0 g

0 g

carbohydrates

0 g

0 g

Sugars

0 g

0 g

Fats

11,9 g

0,1 g

Saturated fatty acids

9,6 g

0,08 g

Fiber

4,8 g

0,04 g

Sodium

0,025 g

0 g

Vitamin C

62 500 mg = 78 125 % rdd

500 mg = 625 % rdd

Rose hips powder

1250 mg

10 mg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.