Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

TWINLAB - MAGNESIUM CAPS - 100 KAPSZULA (NA)

Új termék

A Twinlab Magnesium Caps minden egyes kapszulája 400mg magnéziumot szolgáltat, mely 100%-ban fedezi a szervezet magnézium szükségleteit!

Bővebb leírás

2 500 Ft‎

Egyéb információ

A magnézium egy meglehetősen sokrétű esszenciális ásványi anyag, mely részt vesz a csontok felépítésében, az idegrendszer, az izomrendszer, a szív- és érrendszer optimális működésében.

A magnézium nélkülözhetetéen több száz enzim működésének szabályozásához, így jelentős szerepet játszik a fehérjék, szénhidrátok, a zsírok anyagcseréjében, a nukleinsavak szintézisében, a glutation termelés szabályozásában, így szervezet védekező rendszerének egészséges működésében.Részt vesz a csontok, sejtmembrán és kromoszómák felépítésében.

Elégtelen magnézium bevitel esetén gyomor és bélrendszeri problémák alakulnak ki, fokozott fáradékonyság, izom- és idegrendszerbeli működési zavarok lépnek fel, romlik az anyagcsere hatékonysága, a szív- és érrendszer egészsége.

Adagolás: napi 1 kapszula

Összetétel:

Magnesium (As Magnesium Oxide)

400mg

100%

Other Ingredients

Gelatin, Croscarmellose Sodium, Purified Water, ,MCT, Magnesium Stearate, Magnesium Aspartate


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.