Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – MASS UP – MUSCLE MASS GAINER – 1200 G

Új termék

A MASS UP egy termék azok számára, akik tömeget szeretnének növelni, gyorsan és hatékonyan. Tökéletes opció azok számára, akiknek gyors az anyagcseréje, akiknek problémás új, erős izomzatra szert tenni, vagy akik nagyon magas intenzitású sportokat végeznek.

Bővebb leírás

3 050 Ft‎

Egyéb információ

A MASS UP a legmagasabb koncentrációjú tápanyagokat tartalmazza, amelyek szükségesek a tömegnöveléshez – 100 g termék nem kevesebb, mint 393 kalóriát tartalmaz!!!

A hozzáadott kreatin és taurin támogatják az izomsejtek növekedését és antikatabolikus hatásuk miatt felgyorsítják az edzés után a regenerálódást. A MASS UP ezért tökéletes olyan szituációkban, amikor túlzott fizikális hatás éri a testet, így tökéletes azok számára, akik magas intenzitású sportokat végeznek.

Adagolás: Keverj el egy adagot (100g) 200 ml vízben vagy sovány tejben.

Összetétel: 

Per 100g
kJ1,668      
kcal393      
Protein10 g      
Carbohydrates87 g      
Fat.5 g      
Creatine2 g      
Taurine2 g      
Amino Acid Profile
L-Alanine205 mg      
L-Arginine115 mg      
L-Aspartic Acid460 mg      
L-Cysteine105 mg      
L-Glutamic Acid735 mg      
Glycine2,080 mg      
L-Histidine80 mg      
L-Isoleucine245 mg      
L-Leucine450 mg      
L-Lysine390 mg      
L-Methionine80 mg      
L-Phenylalanine140 mg      
L-Proline245 mg      
L-Serine230 mg      
L-Threonine310 mg      
L-Tryptophan60 mg      
L-Tyrosine130 mg      
L-Valine245 mg      
Ingredients:
Maltodextrin, Glucose, Whey Protein Concentrate, Creatine Monohydrate, taurine, Glycine, flavour, E466 thickening agent, acidity regulator: citric acid (strawberry, yoghurt-and-sauer cherry and forest fruit favour), dyes: E124 (strawberry, yoghurt-and-sauer cherry and forest fruit avour) – they may adversely a, E133 (forest fruit avour), E150c (chocolate and nut flavour), E171 (vanilla, coconut with vanilla and banana flavour), E950 sweetener.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.