Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

BPI SPORTS – BULK MUSCLE – ANABOLIC MASS GAINER – 5,82 LBS – 2640 G (ND)

Új termék

Anabolikus tömegnövelő.

Bővebb leírás

13 800 Ft‎

Egyéb információ

70824.jpg

A BULK MUSCLE™ pontosan az a kiegészítő, amit keresel: egy hardcore száraz izomtömeg növelő. Több fehérje, több szénhidrát, több kalória, és több minőségi száraz izomzat, két adagolókanálnyi mennyiségben. A termék aminosav-profilja abszolút nyertes, jelentős növekedést, regenerációt, és erőt nyújtva akkor, mikor leginkább szükséged van rá. Ez egy monumentális, hardcore tömegnövelő-profil, mely kellőképp támogatja a legmegerőltetőbb és intenzívebb edzéseket is.

Adagolás:  

Fogyasszon egy, vagy két adagot (2-4 adagolókanál) naponta, céljaitól, vagy egészségügyi szakember tanácsától függően. Például fogyasszon egy adagot reggel, és egy másik adagot edzés után. Kb. 3-4 dl vízzel összekeverve fogyassza.

Összetétel:

Amount Per Serving% Daily Value
Calories620      
Calories From Fat60      
Total Fat6 g9%†
Saturated Fat3.5 g18%†
Cholesterol215 mg72%
Total Carbohydrate88 g29%†
Dietary Fiber1 g0%†
Sugars9 g**
Protein53 g106%†
Calcium900 mg90%
Sodium500 mg21%
L-Leucine (naturally occurring from protein)2.6 g**
L-Isoleucine (from protein complex matrix)1.4 g**
L-Valine (from protein complex matrix)1.7 g      
Betaine (as Betaine anhydrous)1 g**
CLA Matrix (Proprietary) (as Avocado oil, Coconut oil [MCTs], and conjugated linoleic acid [CLA])1 g**
Glutamine (as L-glutamine, glutamine HCl and trans-alanyl-glutamine)1 g**
Glycerol (as glycerol monostearate)1 g**
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
** Daily Value not established.
Other Ingredients:
Starch blend (maltodextrin, cluster dextrin, sweet potato powder), Super Carb MASS Blend™ (milk protein concentrate, whey protein concentrate, milk protein isolate, whey protein isolate), natural & artificial flavors, cocoa processed with alkali, coconut-based creamer (coconut oil, maltodextrin, food starch, mono- and diglycerides, tricalcium phosphate), gum blend (cellulose gum, salt, xanthan gum, carrageenan), silica dioxide, sucralose, acesulfame potassium, soy lecithin, flax seed powder, and ProHydrolase ® (proprietary/patented enzyme blend).
Contain(s): Milk and soy.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.