Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT – CYTO GAINER – LEAN MUSCLE BUILDER – 12 LBS - 5440 G

Új termék

Ha valaha is gondod volt tömeget növelni, vagy megtartani a nehezen megszerzett izomzatot, akkor a CYTO GAINER-t neked találták ki. A CYTO GAINER nagy mennyiségű, minőségi fehérjéket és szénhidrátokat tartalmaz, hozzáadott cukrok, és zsír nélkül!

Bővebb leírás

34 178 Ft‎

Egyéb információ

A CYTOGAINER glutaminban gazdag tejsavót, tejsavó koncentrátumot, és előemésztett fehérje részecskéket tartalmaz, melyek elősegítik és felgyorsítják a fehérje szintézist. Minden adag tartalmaz hozzáadott kreatint és glutamint, melyek támogatják a gyors és hatékony izomregenerálódást.

Hozzáadott cukrok, fruktóz, és szukróz nélkül, a CYTOGAINER kizárólag komplex maltodexrint tartalmaz, mely kifejezetten arra van tervezve, hogy rendkívül gyorsan juttasson tápanyagokat a szervezetbe, hogy tested minél előbb el tudja kezdeni a regenerálódást.

A termék főbb jellemzői:

  • Prémium fehérje keverék, mely tartalmaz előemésztett fehérje frakciókat, tejsavó koncentrátumot, és tejfehérje koncentrátumot
  • Nem tartalmaz egyszerű cukrokat, fruktózt, szukrózt
  • Kreatin monohidrát, mely elősegíti az edzés utáni regenerálódást
  • L-glutamin mely prezerválja az izomszövetet
  • 97%-osan zsírmentes
  • Hihetetlen íz!

Adagolás: Keverj 4 adagolókanál (150g) terméket 4-5 dl hideg vízben vagy sovány tejben és fogyaszd azonnal.

Összetétel: 

Amount Per
Serving
% Daily
Value
Calories
620 
N/A*
Calories From Fat
45 
N/A*
Total Fat
5 Gm
8%
Saturated Fat
3 Gm
15%
Cholesterol
100 Mg
33%
Sodium
110 Mg
5%
Potassium
395 Mg
11%
Total Carbohydrate
80 Mg
27%
Dietary Fiber
4 Gm
16%
Sugars
5 Gm
N/A*
Protein
65 Gm
112%
Vitamin A
33%
Vitamin C
33%
Calcium
33%
Iron
33%
Vitamin D
33%
Vitamin E
33%
Thiamin
33%
Riboflavin
33%
Niacin
33%
Vitamin B6
33%
Folic Acid
33%
Vitamin B12
33%
Biotin
33%
Pantothenic Acid
33%
Phosphorus
33%
Iodine
33%
Magnesium
33%
Zinc
33%
Copper
33%
Chromium
100 Mcg
83%

* Daily value not established

Other Ingredients:
CytoCarb II (CytoSport's unique combination of branching as well as long linear chain maltodextrins with very low "DE" (Dextrose Equivalence) providing a complex carbohydrate source approximately 96.5% sugar free), CytoPro II (special ultra filtered, non-denatured, ultra high quality whey protein concentrate pre-digested, ion-exchanged whey protein hydrolysate), Dutch processed, defatted cocoa powder, CytoVite I, vitamin and mineral premix consisting of (vitamin A acetate, cholecalciferol, d-alpha-tocopherol acetate, ascorbic acid, folate, thiamine monohydrate, riboflavin, niacinamide, pyridoxine HCL, cyanocobalamin, biotin, panthothenic acid, di-calcium phosphate, potassium iodide, electrolytic iron, magnesium oxide, copper gluconate, and zinc oxide), creatine monohydrate, cellulose gum, xanthan gum, lecithin, salt, natural and artificial flavors, potassium citrate, carrageenan, chromium nicotinate, acesulfame potassium, sucralose.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.