Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

RONNIE COLEMAN - KING MASS XL - SUPER ANABOLIC GROWTH ACCELERATOR - 15 LBS - 6800 G

Új termék

A KING MASS XL™ adagonként 1000 növekedés gyorsító kalóriával táplálja izmaid!

Bővebb leírás

19 800 Ft‎

Egyéb információ

A hatalmas méretű izomzat eléréséhez intenzív edzésre van szükséged. A fejlődéshez viszont elegedhetetlen a megfelelő szintű regenerálódás. Áraszd el az izmaid fehérjékkel, szénhidrátokkal, glutaminnal és kreatinnal a KING MASS XL segítségével, hogy izmaid felkészülhessenek a következő brutális edzésre!

Adagolás:

2 mérőkanál KING MASS XL-t keverj el 600 ml vízben shaker segítségével a teljes feloldódásig! 

Összetétel:

Serving Size: 2 Scoops (115g)
Servings Per Container: 27 (108 Scoops)
Amount Per Serving% DV
Calories515      
Calories from Fat30      
Total Fat3.25 g5%
Saturated Fat1.25 g6.5%
Trans Fat0 g      
Monounsaturated Fat.85 g4.5%
Cholesterol1.5 mg.5%
Sodium85 mg3.5%
Potassium580 mg16%
Total Carbohydrates91 g70.5%
Dietary Fiber1 g4%
Sugar12.5 g
Protein30 g53.5%
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
‡ Daily Value Not Established
Ingredients:
Coleman Sustained Delivery Energy Matrix (Maltodextrin, Fructose, Waxy Maize), Coleman Complete Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate, Micellar Casein), Coleman Enhanced AminoMatrix (L-Glycine, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Coleman Enhanced AminoMatrix (L-Glycine, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Cocoa Powder, Coleman Lipid Matrix [Sunflower and/or Soy Oil, CLA (Encapsulated Conjugated Linoleic Acid), Medium Chain Triglycerides (From Coconut), Flax Seed Oil Powder], Natural & Artificial Flavors, Suspension Matrix (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Carrageenan), Caramel Color, Acesulfame Potassium, Sucralose.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.