Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - ONE STOP XTREME - THE ULTIMATE ALL-IN-ONE TRAINING SOLUTION - 4350 G (HG)

Új termék

Az egyik legjobb all-in-one izomépítő kiegészítő.

Bővebb leírás

25 500 Ft‎

Egyéb információ

Anabolikus, fokozatos felszívódású Quattro® fehérjeegység 

Kétféle speciális tejsavóhidrolizátum, micelláris kazein és bioaktív tejsavófehérje egyedülálló kombinációja. Nem “valamilyen” tejsavó, és “valami” fehérje-, hanem aminosavláncokká(peptidek) és szabad aminosavakká bomlasztott tejsavóhirdolizátum két speciális típusa és micelláris kazein!

Az első összetevő az úgynevezett HIGH DH hidrolizált tejsavó fehérje, a legmagasabb fokú hidrolízissel előállítva. HIGH DH nagy arányban tartalmaz szabad aminosavakat, di-és tri peptideket. HIGH DH villámgyorsan, a szó szoros értelmében pillanatok alatt szívódik fel.

A másik komponens a LOW DH hidrolizált tejsavó fehérje, hidrolízis alacsony fokán bomlasztva. A LOW DH nagy arányban tartalmaz ún. oligopeptideket és polipeptideket, vagyis aminosav láncokat.A  LOW DH a HIGH DH-t követően a második leggyorsabban felszívódó fehérje.

A harmadik összetevő az ún. kiemelten bioaktív tejsavó fehérje koncentrátum, CFM tejsavó izolátummal kombinálva (magas BCAA tartalom és bioaktív frakciók)
A negyedik komponens a rendkívül tiszta micelláris kazein, mely lassan szívódik fel, és így négy órán túl látja el a testet esszenciális aminosavakkal (izomtömeg védelem).
Elsőosztályú nyersanyagok - a One Stop XTREME nem tartalmaz nem teljes értékű fehérjeforrásokat, mint például szója protein koncentrátum, kollagén, kalcium-kazeinát, szárított tojásfehérje, stb.

Szerves, alacsony GI-vel rendelkező szénhidrátok 
A szénhidrátegység alapját szerves gabonapehely és szerves árpa képezi, amelyek  vitaminok, ásványi anyagok és élelmi rost természetes formáiban bővelkednek. Ez a keverék trehalózzal, egy  alacsony glikémiás indexű szénhidrát speciális formájával lett kiegészítve. A trehalóz stabilizálja a sejtmembránokat, részt vesz az a izomsejtek falának építésében, sőt jelző molekulaként is szolgál. Ez a színvonalas szénhidrát kombináció garantálja a test stabil, hosszú távú energiaellátását, felesleges ingadozások elkerülésével. Ily módon az energia elsősorban az izomtömeg épülését szolgálja, miközben minimalizálja a zsírszövetté való alakulás kockázatát. 

3.000 mg anabolikus mTOR L-Leucin és 2.500 mg L-Glycin minden adagban 
Ismeretes, hogy az L-leucin a legerősebb az összes esszenciális aminosav közül. Az L-leucin biológiai jelek, ún.kináz mTor  segítségével a fehérjeszintézis révén szabályozza az izom sejtek növekedését és a sejtciklust. Egyszerűen fogalmazva, az L-leucin tejsavó hidrolizátummal (DH HIGH, DH LOW) együtt fogyasztva beindítja a proteinszintézist. A következő jeles aminosav, az L-glicin a protein szintézis másik tényezője a glutation és metaporfyrin előállításában is részt vesz. A metaloporfyrin számos anyagcsere-folyamatban tölt be fontos szerepet. A metaloporfyrin a vas megkötésével többek között vörös vértestek oxigén szállítását optimalizálja. A glutathion (GSH) glutaminsavból, ciszteinből és glicinből álló tripeptid, egy antioxidáns, amely megvédi a testet az oxidatív stressztől (szabad gyökök). 

10.500 mg BCAA minden adagban 
A magas BCAA tartalmú fehérjeforrásnak köszönhetően a One Stop Xtreme minden adagja 10.500mg BCAA -t tartalmaz. Az mTOR-ban található L-Leucin kiegészítéssel együtt, amely szintén az egyik BCAA aminosav, hihetetlenül magas,13.500mg BCAA értéket kapunk! 

5.000 mg szabadalmaztatott CREAPURE kreatin monohidrát 
A One Stop Xtreme kizárólag CREAPURE kreatin monohidrátot tartalmaz, melyet hatékonyságát a többi kreatinformával ellentétben kutatások támasztják alá.

Klinikai tanulmányokkal bizonyított Beta-Alanin effektív adagja 
A Beta-Alanin az intenzív edzések hatását a tejsav csökkentése révén maximailzálja. A Beta-Alanin a tejsav prekurzora, részt vesz a szervezet PH értékének stabilizálásában. Tudományos kísérletek igazolják, hogy a Beta Alanin csökkenti az izomgörcsök és az izmok idő előtti elfáradásának esélyét. A One Stop XTREME minden adagja 1.800 mg Beta-Alanint tartalmaz. 

10.000 mg glutamin- peptid! 
Glutamin peptidek a glutamin aktív formája, amely anti-katabolikus hatásáról és az immunitás támogatásáról ismert. A glutamin peptidek az L-glutaminnál sokkal könnyebben szívódnak fel. Teljesértékű vitamin dózis! Az összes jelentős vitamin napi ajánlott mennyiségének 100%-ával (napi 2 adag esetén) a One Stop XTREME az all-in-one formulák gyöngyszeme. 

Természetes tesztoszteronszint fokozás – cink monomethionin, magnézium citrát és Avena Sativa 
A One Stop XTREME cink monomethionint, a cink legmagasabb biológiai értékű formáját tartalmazza. A magnézium citrát az erő és energiaszint növekedését, az Avena Sativa a természetes tesztoszteronképződés egészséges szintjét biztosítja. 

Stabilizált probiotikus kultúrák, emésztőenzimek és biológiai érték maximalizátorok 
A LactoSpore®  probiotikus kultúra a szervezete egészségének támogatására, a Digezyme® enzimkomplex a tápanyagok felszívódásának fokozására lett a One Stop XTREM formulához hozzáadva. A BioPerine® komplex az egyes ergogének hasznosulását fokozza. 

Adagolás:

Keverjen el 145g-ot (4 és fél mérőkanál) 400ml vízben. Használjon shakert. Egy adagot fogyasszon délelőtt, a másodikat edzés után, vagy délután.

Összetétel:

62934.jpg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.