Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - UP YOUR MASS - THE MOST POWERFUL WEIGHT GAINER EVER DEVELOPED - 5 LBS - 2270 G - SZUPER AKCIÓ!

Új termék

A SZUPER AKCIÓ csak korlátozott ízekben, a készlet erejéig érvényes!

Bővebb leírás

13 900 Ft‎

Egyéb információ

alt

Az UP YOUR MASS(R) termék fejlett makrobolikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez - mindez hozzáadott zsír nélkül!

  • Elágazó láncú aminosavakat és glutamint tartalmaz,
  • kitűnő minőségű, folyamatos felszívódású Probolic(R) protein ,
  • alacsony glikémikus szénhidrát tartalom,
  • kíváló ízek.

A termék fejlett makrobólikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez - mindez hozzáadott zsír nélkül!

45/35/20 - A szálkás izom egyenlete

Glycemix LGI(TM) - A szénhidrátok az energia elsődleges forrásai és a megfelelő edzésteljesítmény eléréséhez is létfontosságúak. A glikémikus szénhidrátok - dextróz, szukróz - azonban kedvezőtlen hatással lehetnek mind a teljesítményre, mind a testfelépítésre. A Glycemix LGI egy egyedülálló agglomerátuma az alacsony glikémikus szénhidrátoknak, az árpának, a zabnak és a zabrostnak, ennek köszönhetően pedig stabilizálja a vércukorszintet, miközben folyamatos energiát és fejlett glikogén-utánpótlást biztosít.

Probolic(R) - Ez a dinamikus, folyamatos adagolású protein mátrix (Supro(R) szójaprotein- izolátum, savókoncentrátum és kazein) gyors, közepes és lassú ütemű aminosav-adagolást egyaránt biztosít a gyors és a hosszútávú nitrogén-visszatartás érdekében. A Probolic(R) protein mátrix nagymennyiségű arginint, valamint elágazó láncű aminosavakat és több, mint 5 gram glutamint juttat a szervezetbe minden adagban, melyek nélkülözhetetlenek az izomépítéshez.

Lipid Complex - A létfontosságú zsírsavak az egészség és a teljesítmény szempontjából egyaránt különösen fontosak. A megfelelő zsírok fontos szerepet játszanak a gyulladások csökkentésében, a hormonfunkciók javításában és az energia biztosításában. Ezek a zsírsavak lassítják a szénhidrátok és proteinek emésztését, segítve az inzulinkibocsátás stabilizálását javítva a nitrogén-visszatartást. A közepes láncú trigliceridek (MCT) kitűnő energiaforrások, emellett segítik az izom-glikogén megőrzését. Az Up Your MASS(R) multifunkciós lipidkomplexum ezen kívül CLA-t is tartalmaz, amely ugyancsak növeli az izomtömeget és csökkenti a testzsírt.

Adagolás: naponta 1-4 ( 33gramm-132 gramm ) adagolókanál port oldjon fel kb.300 ml tejben vagy vízben. 1 doboz 2270 gramm, összesen 17-68 adag.

Összetétel:

Egy adag mérete: 4 adagolókanál (132g)

 

Amount Per Serving

  *%DV

Calories

510

 

Calories From Fat

99

 

Total Fat

11g

17%+

Saturated Fat

2.5g

13%+

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

2mg

<1%+

Sodium

480mg

20%+

Potassium

1020mg

29%+

Total Carbohydrate

58g

19%+

Dietary Fiber

12g

48%+

Sugars

1g

++

Protein

46g

92%*

Vitamin A

 

60%

Calcium

 

123%

Vitamin D

 

60%

Thiamin

 

60%

Niacin

 

60%

Folic Acid

 

60%

Biotin

 

60%

Phosphorus

 

112%

Vitamin C

 

60%

Iron

 

55%

Vitamin E

 

60%

Riboflavin

 

60%

Vitamin B6

 

60%

Vitamin B12

 

60%

Pantothenic Acid

 

60%

+ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your diet values may be higher or lower depending on your calorie needs.
++ Daily Value not established

Ingredients
MASS LoadTM Carbohydrate Blend (Barley, Oats, Oat Fiber), PROBOLIC(R) Amino Acid Enhanced Sustained Release Protein Matrix [Supro(R) Soy Protein Isolate (With Calcium Phosphate, And Lecithin), Calcium Caseinate, Whey Protein Concentrate, Leucine, Isoleucine, Valine], Safflower Oil Creamer [Safflower Oil, Corn Syrup Solids, Di-Potassium Phosphate, Mono-Glycerides, Di-Glycerides, Sodium Caseinate (A Milk Derivative), Lecithin, Natural Flavor, Less Than 2% Silicon Dioxide (Anti-Caking Agent), And Tocopherols (To Help Protect Flavor)], Cocoa, Natural And Artificial Flavors, Lipid Complex: Medium Chain Triglycerides, Essential Fatty Acid Blend [Borage Seed Oil Powder (10% GLA), Conjugated Linoleic Acid Complex (78% CLA), Evening Primrose Seed Oil (4.8% GLA), Flaxseed Powder (8% ALA), And Omega-3 Complex (7.5% EPA & DHA)], Gum Blend (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Carrageenan), Silica, Acesulfame Potassium, Vitamin Pre-Mix (Ascorbic Acid, DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamin Mononitrate, Cyanocobalamin, Folic Acid, And Biotin), Sucralose, Banaba Leaf Extract (Lagerstroemia Speciosa)


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.