Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTRABOLICS - ISOGAINER - SUSTAINED RELEASE LEAN MASS GAINER - 5 lbs - 2270g

Új termék

Folyamatos energia és aminosav utánpótlás az emberfeletti intenzitású edzésekhez és rekord sebességű száraz izomtömeg-növekedéshez! Az első igazán fejlett, nyújtott felszívódású izomtömegnövelő!

Bővebb leírás

13 600 Ft‎

Egyéb információ

top-header.jpg

A minőségi izomnövekedés egy komoly kihívás. A megoldás? Két kritikus táplálkozási faktor figyelembevétele: 1) a kalória bevitelednek meg kell haladnia a kalória felhasználásodnak, és 2) ennek a kalóriatöbbletnek a fehérjék, szénhidrátok és zsírok megfelelő minőségű és mennyiségű keverékéből kell származnia.

A Nutrabolics az IsoGainer kifejlesztésével ezt a két kritikus elemet célozta! Az IsoGainer egy könnyen emészthető, tápanyag dús izomtömeg-növelő formula, mely a legmagasabb minőségű fehérjeforrások, szénhidrátok és esszenciális zsírsavak keverékeként biztosítja mindazt, amire a száraz izomtömeg-növekedéshez szükséged van!

Az energiatöbblet az izomnövekedés alapja. Ha a bevitt kalóriamennyiség nem fedezi a szervezet energiafelhasználását, akkor a testünk a raktáraihoz nyúl, így a raktározott zsiradékhoz. Ha a célunk a zsírvesztés, akkor ez egy pozitív és szükséges dolog, azonban a célunk az izomépítés, akkor alapanyagot kell szolgáltatnunk e növekedéshez, azon felül, ami mindennapi energiaszükségletünket fedezi. Ha ez a többlet megfelelő mennyiségben és persze minőségben biztosított, akkor a szervezetünk képes lesz építkezni, amennyiben azonban nem, akkor az izomnövekedés elmarad. A Nutrabolics kutatócsoportjának célja az IsoGainer kifejlesztésével az volt, hogy egy olyan precíz tápanyagkeveréket alkosson, ami pontosan azt tartalmazza, amire az izomnövekedéshez szükség van, és pontosan olyan arányban és mennyiségben, ami garantálja, hogy e növekedés a száraz izomtömeg növekedését jelentse és a ne a zsírpárnák gyarapodását.

 

  • Esszenciális zsírsavkomplex - Az IsoGainer kalóriatartalmának 14 %-át egy tudományos precizitással összeállított zsírsav mátrix adja. A keverék olyan esszenciális zsírsavakban gazdag forrásokból áll, mint a borágó olaj, lenmagolaj és egy eikozapentaénsavban (EPA) és dokozahexaénsavban (DHA) gazdag omega-3 zsírsavkomplex. Ez a speciális zsírkeverék biztosítja mindazon zsírsavakat melyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk működéséhez, az egészséges hormonális környezethez, tesztoszterontermeléshez, inzulinérzékenységhez, azaz a száraz izomtömeg-állomány növekedéséhez.
  • Multifunkcionális szénhidrátkomplex - Lévén a növekedéshez szükséges tápanyagtöbblet biztosítása az izomtömeg-növekedés elsőszámú és megkerülhetetlen szabálya, ezért az IsoGainer teljes kalóriatartalmának 50 %-át egy speciális szénhidrátkomplex adja. Az IsoGainer szénhidrát mátrixa hosszantartó és folyamatos tápanyag utánpótlást biztosít a folyamatos növekedéshez.
  • Folyamatos adagolású fehérje- és aminosav komplex - Az IsoGainer adagonként 60 gramm fehérjét tartalmaz, mely a teljes kalóriatartalmának 34 %-át adva folyamatos és hosszantartó aminosav ellátást biztosít az intenzív edzések okozta izomszövet károk helyreállításához és száraz izomtömeg-állomány növekedéséhez. Az Isogainer fehérjemátrixának minősége, összetétele és a formulában megtalálható egyéb összetevőkhöz mért aránya, gyakorlatilag garantálja azt, hogy az elfogyasztott fehérjerész a száraz izomtömeg-növekedést táplálja! Az IsoGainer fehérjemátrixa 3 eltérő tulajdonságú forrás szinergikus keveréke:
  •  Kereszt és mikroszűrt tejsavó fehérje izolátum az elérhető legmagasabb természetes di-, tri-, és oligopeptid tartalommal, és több mint 10%-os immunoglobulin ztartalommal.
  • Tejsavó fejhérje hidrolizátum, mely egy természetes emésztőenzimekkel segítségével rövidebb peptidekre bontott forma, így a létező leggyorsabb aminosav utánpótlást garantálja! Ez a ma létező legmagasabb biológiai értékű forrás!
  • Micelláris kazein a formula alapköve! A kapcsolódó kutatások szerint a micelláris kazein az a forrás, mely a legmagasabb nitrogénvisszatartást képes garantálni a szervezetben! Ez a forrás a gyomorban egyfajta gélt képez, melynek felszívódása lassabb, mint az egyéb forrásoké, ám ennek köszönhetően hosszú távon képes táplálni az izomnövekedés gépezetét! A hatóidő a kapcsolódó klinikai vizsgálatok szerint elérheti a 6 órát! Azaz a formula elfogyasztása után ez a forrás 6 órán keresztül dolgozik azon, hogy az emberileg lehetséges legtöbb izmot pakold magadra!


Adagolás: 180g ISOGAINER-t fogyassz 3dl vízben. A maximális eredmény elérése érdekében napi 2 alkalommal.

Összetétel/

Supplement Facts

Serving Size 3 Scoops (179g)

Servings Per Container 13

Amount Per Serving

% Daily Value*

Calories

691

 

Calories From Fat

99

 

Total Fat

11g

17%*

Saturated Fat

2g

10%*

Cholesterol

90mg

30%*

Total Carbohydrates

88g

29%*

Dietary Fiber

3g

12%*

Sugar

12.5g

 

Protein

60g

120%*

Sodium

90mg

4%*

Potassium

285mg

8%*

Magnesium

30mg

8%

Calcium

390mg

39%

Iron

3mg

17%

Anabolic Activating Matrix

2,500Mg

 

K-R-Alpha Lipoic Acid

 

+

Arginine Ethyl Ester

 

+

Glutamine Peptides

 

+

L-Taurine

 

+

* Percent of daily values are based on 2000 calorie diet.

+ Daily Value not established

Ingredients:

Cross Flow Micronized Whey Protein Isolate, Complete Spectrum Whey Protein Hydrolysate, Micellar Casein, Agglomerated Milk Protein Isolate, Partially Microfiltered Whey Protein Concentrate, Barley, Oats, Oat Fiber, Glucose Polymers Derived From Maltodextrin, Dextrose Anhydrous, Medium Chain Triglycerides, Flaxseed Powder, Borage Seed Oil Powder, Gum Blend (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Carrageenan), Silica, Natural And Artificial Flavors, Sucralose, Acesulfame Potassium.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.