Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTRABOLICS - MASS FUSION - MASS BUILDING GAINER - 16 LBS - 7260 G (NA)

Új termék

Mindegy, hogy mióta vagy a vasak világában a MASS FUSION segítségével nagyobb tömeget nyerhetsz, mint amit valaha is lehetségesnek tartottál!

Bővebb leírás

21 000 Ft‎

Egyéb információ

A Nutrabolics szakértői nem egy hagyományos tömegnövelő megalkotására törekedtek, hanem egy forradalmi száraz izomtömeg szintetizáló formula kifejlesztésére. Az előkészületek és analízisek hónapokat vettek igénybe, amelyek eredményeképpen megszületett az a képlet, melyet te is letesztelhetsz! A kritikus összetevők olyan precíz arányát tartalmazza, melynek egyetlen célja van: hogy átírja a genetikai korlátaid!

Ez a tudományosan megtervezett tömegnövelő formula elárasztja a tested mindazzal, amire a továbblépéshez szükséged van! Szélesebb vállak, nagyobb mellizmok, irigylésre méltó hát és karok!

Adagolás: Keverj el 3 adagolókanál MASS FUSION-t 4-5 dl hideg vízben vagy tejben. A maximális eredmények érdekében fogyassz napi 2 adagot!

Nutrabolics_Mass_Fusion_Supplement_facts


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.