Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - VOLUMASS 35 - HIGH PROTEIN MUSCLE GAINER - 2950 G (HG)

Új termék

A népszerű Volumass sorozat eddig legerősebb tagja komplett és instant táplálék az izmok számára, maximális sejttérfogat-növelő hatással.

Bővebb leírás

14 400 Ft‎

Egyéb információ

banvolumass35-2011-a.jpg

A Volumass 35(TM) olyan izomtömeg-növelő termék, mely azon sportolók igényét is kielégíti, akik nagyobb izomtömegük, illetve aktívabb, több energiát felemésztő sporttevékenységük folytán minden tápanyagból nagyobb mennyiséget igényelnek. Ehhez igazodva a Volumass 35(TM) adagonként több Creapure(TM) kreatint (2,5 grammot), több és jobb fehérjét tartalmaz, valamint magasabb a kalóriaértéke is. Mindezek mellett természetesen a Scitec Nutrition(TM)-tól elvárható egyéb fontos adalékanyagok is megtalálhatók e termékben: foszfátkeverék a kreatin maximális hasznosulásához, taurin a fokozott sejttérfogatnövekedéshez és vitamin-kombináció, a napi ajánlott mennyiségek 50%-át biztosítva adagonként. A Volumass 35(TM) fehérjerésze is erősebb lett, hiszen 35%-ban tartalmaz a termék fehérjét, és tejsavó izolátum is található benn. A tejsavó koncentrátumot ultra- és mikroszűréssel, valamint enzimatikus tisztítással állítják elő és gazdag laktoglobulin, laktalhbumin, laktoferrin, immunglobulin fehérje-mikrofrakció-ban. A tejsavó izolátum kereszt-mikroszűréssel (CFM Cross-Flow Microfiltration) készült lehető legtisztább, legmagasabb biológiai értékkel rendelkező, nem denaturált protein. A Volumass 35(TM) szénhidrát része több komponensből épül fel. A gyorsan felszívódó rész biztosítja a kifáradt izmok gyors szénhidrát utánpótlását és a maximális kreatin hasznosulást, majd a komplex szénhidrát hosszan fenntartja az egyenletes vércukorszintet és energiát.

Hogyan működik a Volumass 35(TM)?

A Volumass 35(TM) úgy lett összeállítva, hogy a keményen edző és átlagos vagy annál nagyobb izomtömegű sportoló egy adag elfogyasztásával pótolhassa mindazokat a tápanyagokat, melyeket a mozgás során elhasznált és mennyiségük visszaállítása elengedhetetlen a regeneráció megkezdődéséhez, végbemenéséhez és az izomtömeg gyarapodásához. Mivel nem megadózisú kalória- és szénhidrátbombáról beszélünk, ezért a tömegnövekedés is a lehető legminimálisabb zsírosodással jár. A Volumass 35(TM) egy adagjának elfogyasztása komplett és gyors testépítő táplálkozást jelent, mely arányaiban hasonlít az egész napi tápanyagszükséglet arányaira (-30% fehérje, -50-60% szénhidrát). Napi két Volumass 35(TM) turmix elfogyasztása valószínűleg kielégíti az átlagos testsúlyú sportoló kreatint szintentartó mennyiségét. Valós, életszerű kísérletek bebizonyították, hogy a Volumass 35(TM) hatásosabban képes növelni az izomtömeget és sportteljesítményt, mint bármely más hasonló típusú termék.

Mi az amit a Volumass 35(TM) szedésével elérhetsz?

  • Folyamatos, tiszta izomtömeg-növekedés.
  • Gyors és folyamatos erőszint növekedés.
  • Szedése kifejezetten ajánlott kezdőknek, mint egyetlen fogyasztandó termék.
  • Tökéletes edzés utáni kreatin-szénhidrát-protein keverék.

Adagolás: Napi 1-3 teljes adagot (1-3x100 g). 3-5 dl folyadékkal, de főleg vízzel vagy alacsony zsírtartalmú tejjel.

Supplement Facts
Serving Size: 50 g (approximately 1 scoop)
Amount per servingRDA%*
Calories188+
Calories from Fat15+
Total Fat1,5 g+
Saturated Fat0,5 g+
Cholesterol5 mg+
Sodium50 mg+
Potassium40 mg2%
Total Carbohydrate22,5 g+
Dietary Fiber0 g+
Sugars2 g+
Protein17,5 g+
Creatine Monohydrate1250 mg+
Taurine250 mg+
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.

Typical amino acid profile per 100 g
L-Alanine2303 mg
L-Arginine1060 mg
L-Aspartic Acid4951 mg
L-Cysteine1078 mg
L-Glutamine8265 mg
Glycine845 mg
L-Histidine796 mg
L-Isoleucine *3041 mg
L-Leucine *4823 mg
L-Lysine *4080 mg
L-Methionine *811 mg
L-Phenylalanine *1447 mg
L-Proline2764 mg
L-Serine2252 mg
L-Threonine *3297 mg
L-Tryptophan *1112 mg
L-Tyrosine1358 mg
L-Valine *2677 mg
Taurine500 mg
* Essential Amino Acids.
Ingredients: whey protein blend containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate), maltodextrin, creatine monohydrate, dextrose, di-Sodium hydrogen phosphate, taurine, magnesium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, aspartame*,

double dutch chocolate: cocoa powder 10-12%, natural and artificial flavor (bitter chocolate)

french vanilla: acesulfame-K, yogurt powder, natural and artificial flavor (creamy vanilla)

raspberry cream: citric acid anhydrous, quark powder, natural and artificial flavors (quark, raspberry), color (ponceau)

*PHENYLKETONURICS: Contains phenylalanine!.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.