Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUTANT - MASS - MUSCLE MASS GAINER - 15 LBS - 6800 G

Új termék

Amennyiben a tiszta izomtömeg felvételt komolyan gondolod, a Mutant Mass a legjobb választásod!

Bővebb leírás

19 900 Ft‎

Egyéb információ

45304.jpg

Az egyedülálló gainer minden egyes tétele 26 g fehérjét tartalmaz tíz különböző fokozatosan felszabaduló forrásból, és 85 g szénhidrátot - mindent, amire az izmoknak szükségük van az azonnali növekedéshez!

Mutant Mass-t több mint 2 éven át fejlesztették és tudományos bizonyítékok alapozták meg hatását. Ami még ennél is fontosabb, hogy a Mutant Mass-t igazi testépítők és atléták kemény teszteknek vetették alá az edzőteremben is. Eredmény? Napi egy adag Mutant Mass bevétele a szokásos étrendbe 2,5 kg tiszta izomtömeg nyereséghez vezet és 14 napon belül a fekvenyomásban 5-10 kilóval emelheted az eddig használt súlyt! Ez nem különleges tudomány, csak a Mutant Mass teszi a dolgát!

Mutant Mass a kőkemény, látványos izomnyereségről szól! A testépítés követelménye a megfelelő összetételű fehérjék biztosítása az izomszövet növelésére és a megújulására. A fehérjét meg kell védeni attól, hogy fizikai energia forrásaként használódjon el, mert az izmok masszív infúziós tiszta kalóriát igényelnek ahhoz, hogy kemény edzés közben kimerült glikogén készletüket pótolják. Emésztés, felszívódás, nagyobb kalóriabevitel -a Mutant Mass mindezt megteszi, ahogy ezt korábban nem tapasztaltad


Az edzőterem látogatóinak 92%-a soha nem éri el a kívánt testsúlyt. A Mutant Mass azzal a fő céllal jött létre, hogy lehetővé tegye a kívánt tömegnövekedést. A termék formulája több fényévvel előzi meg a mai tömegnövelők hatását. A többi gainer jobbára cukor, laktóz és olcsó tejfehérje keveréke, a Mutant Mass egyedülálló izomtömegnövelő! A 10 kiváló fehérje az izomgyarapodáshoz szükséges aminosavak széles skáláját tartalmazza. Ezt a szabadalmazott keveréket úgy fejlesztették ki, hogy minél több használható fehérjével töltse fel az izomsejteket, és folyamatosan ellássa az izmokat szabad formájú, valamint di-, tri-, és oligopeptid formájú aminosavakkal.

A Mutant Mass Gainer komponensei:

IsoStack:

1. tejsavófehérje izolátumok kombinációja (ISO97 a CFM90) egyben egyben hidrolizált tejsavófehérje - ez a leggyorsabban felszívódó fehérje forrás.

2. WPC 85 és WPC80 - tejsavófehérje koncentrátum a következő.

3. Kalcium-kazeinát, tejfehérje izolátum és micelláris kazein - lassan felszívódó fehérje.

4. tojás fehérje izolátum együtt tojás sárgájából izolált fehérjével - ezek a legmagasabb biológiai értékű fehérjék!
CleanCarb: Alacsony GI szénhidrátkeverék Vextargo-val. A magas molekula-súlyú szénhidrátok gyorsabban kikerülnek a gyomorból, felszívódásuk gyorsabb, hatékonyabban pótolják a glikogén raktárakat - fő energiaforrás alapanyagok. Minél nagyobb a glikogén raktárad, annál intenzívebb edzésre vagy képes. Még senki sem talált fel a Vextrago-nál nagyobb molekulasúlyú szénhidrátot.

Lipotherm: alapvető telítetlen zsírsavak (EFA), CLA- és MCT tartalommal. Az EFA létfontosságú szerepet játszik a ízületek és a porcos szövetek zavartalan működésében. A CLA gátolja zsírraktárak növekedését. Az MCT ideális energiaforrás.
Intrasorb 5: mikroelemenseket szállító kompozíció

Adagolás:

Fogyassz 2 mérőkanál MUTANT MASS-t vízben oldva 2-3 órával edzés előtt, majd edzés után megint. Pihenőnapon fogyaszd napi egy alkalommal.

Összetétel:

Typical ValuesPer 4 Scoops
Energy4,430 kJ      
-1,060 kcal      
Protein52 g      
Carbohydrate182 g      
Of Which Sugars38 g      
Fat14 g      
Of Which Saturates8 g      
Fibre8 g      
Sodium580 mg      
Ingredients:
Waxy Maize (Waxy Corn) Starch, Maltodextrin, Whey Protein Concentrate, and Protein Matrix (Whey Protein Concentrates, Milk Protein Concentrate, Milk Protein Isolate, Micellar Casein, Calcium Caseinate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Modified Milk Ingredients, Egg Albumen), Cocoa, Thickener: Defatted Soybean, Coconut MCT Oil Powder (Coconut Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate, Dipotassium Phosphate, Emulsifier: Mono- & Diglycerides, Anticaking Agent: Silicon Dioxide, Sulfur Dioxide [E220]), Dextrose (Monohydrate), Wax Barley Starch (Contains Gluten), Glutamine Peptide (from Wheat Protein-Contains Gluten), Thickeners: Guar Gum And/or, Xanthan Gum, Sunflower Seed Oil, Fructose, Vanillin, Natural & Artificial Flavours, Sweetener: Sucralose (E955) (135 MG/260 G), Cinnamon Powder, Cinnamon Extract (Cinnulin PF® Brand), Inulin, Flax Seed Powder, Colostrum, Whole Oat Powder, Emulsifier: Soya Lecithin.
FOOD ALLERGEN WARNING:
CONTAINS MILK, EGG, WHEAT (GLUTEN), SOY, BARELY, OAT, CORN, FLAX, COCONUT, LESS THAN 10PPM SULFITES, SUNFLOWER SEED AND CINNAMON.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.