Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMINOSTAR ACTIONS WHEY GAINER - HIGH-GRADE CARBO-PROTEIN FORMULA - 7000 G (HG)

Új termék

Hozzájárul az izomtömeget ért fizikai megterhelések során keletkezett sérülések elleni védelemhez, és elősegíti az aktív testtömeg létrehozását.

Bővebb leírás

15 750 Ft‎

Egyéb információ

Ez a termék a Gainer sorozat (cukor-protein) alap-terméke, továbbfejlesztett összetétele minimális zsírt (lecitint és MCT zsír) tartalmaz. A termék nem tartalmaz élesztő-származékokat és keményítőt. A Whey Gainer jelentős mennyiségben tartalmaz alacsony molekulaszámú cukrokat, amelyek nem okoznak vércukorszint ingadozást. A keverék hidrolizált fehérjét tartalmaz (átlag feletti PER-érték), amely a keveréknek könny? oldhatóságot biztosít. A Whey Gainer ACTIONS(R) az aminosavak minőségi spektruma, amely hozzájárul az izomtömeget ért fizikai megterhelések során keletkezett sérülések elleni védelemhez, és elôsegíti az aktív testtömeg létrehozását. Ez a termék nagyon ajánlott kezdők részére a nagy erôkifejtést igénylô sportokban, a jelentős fizikai terhelés fázisában, valamint azon sportolók részére, akik a teljesítmény-fokozásra és az állóképesség növelésére specializálódtak.

Hatás:

  • Hozzájárul az izomtömeget ért fizikai megterhelések során keletkezett sérülések elleni védelemhez.
  • Elősegíti az aktív testtömeg létrehozását.

Adagolás: A Whey Gainer ACTIONS(R) termék alapadagja 50 g (1 mérőkanál), 1-2 alkalommal naponta, a két adag bevétele között legalább 2 óra szünetet tartson! Elkészítés: 50 g por 200 ml ivóvízzel elkeverve, 2 perc állás után újabb 200 ml ivóvíz hozzáadásával. 

Mikor használhatjuk?

  • intenzív edzés után közvetlenül
  • 2 órával az erős edzés, vagy fizikai megterhelés befejezése után
  • a reggeli részeként
  • lefekvés előtt 60 - 120 perccel
  • ebéd részeként, vagy gyors étkezésként azoknak, akik intenzíven sportolnak.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.