Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PRIMAFORCE – D-ASPARTIC ACID – 100 G

Új termék

A D-aszparaginsav (DAA) a legújabb természetes tesztoszteron fokozó a piacon. A különbség a DAA és egyéb természetes tesztoszteront fokozók között, az, hogy a DAA embereken végrehajtott kísérletek során, bizonyítottan hatékonyan növeli a tesztoszteron szintet. 

Bővebb leírás

5 650 Ft‎

Egyéb információ

A DAA 1000 növeli a tesztoszteronszintet, megnöveli a test állóképességét fizikailag megterhelő edzések során, illetve javítja az általános jólét érzést és koncentrációt. Végül, biztosítja az edzés utáni gyors regenerálódást.

A DAA továbbá növeli a szex hormonok gyártását, így rendkívül erős anabolikus hatása van, mely megnyilvánul az ágyban és az edzőteremben egyaránt. A DAA továbbá növeli a növekedési hormon szintet, valamint a nitrogén-monoxid szinteket is.

Egyéb jellemzők:

  • Szabadalmaztatott vegyület, mely bizonyítottan növeli a tesztoszteront, növekedési hormont, és az IGF-1-et
  • 100g tiszta D-aszparaginsav, töltőanyagok nélkül!
  • Az egyetlen szabadalmaztatott D-aszparaginsav a piacaon

Adagolás: Fogyasszon 3g D-aszparaginsav-at naponta egyszer.

Összetétel:

Amount Per ServingAmt%DV
D-Aspartic Acid3000mg
* % Daily Value is based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower based on your calorie needs.
† Daily Value (DV) not established.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.