Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCI-MX – 17-T SOMATOCRI-MX – T & GH TARGETED ANABOLIC SUPPORT SYSTEM – 180 KAPSZULA

Új termék

Kategóriájának első és egyetlen olyan formulája, mely arra lett kifejlesztve, hogy egyidejűleg fokozza a természetes tesztoszterontermelést és optimalizálja a növekedési hormon kibocsátást.

Bővebb leírás

13 300 Ft‎

Egyéb információ

17t_usp.jpg

Kategóriájának első és egyetlen formulája, mely arra lett kifejlesztve, hogy egyszerre fokozza a természetes tesztoszterontermelést és optimalizálja a növekedési hormon kibocsátást. Az éjszaka folyamán is hat, mikor az anabolikus folyamatok üteme az egyik legmagasabb, méghozzá úgy, hogy stimulálja a természetes somatrocrinin termelést, illetve szolgáltatja a természetes tesztoszterontermelés nélkülözhetetlen alkotóelemeit.  

TESZTOSZTERON TÁMOGATÁS: ZMA és a Cink segít fenntartani az egészséges tesztoszteron szintet.

SERKENTI AZ ANABOLIKUS FOLYAMATOKAT: Alvás közben is hat, mikor az anabolikus folyamatok a legintenzívebbek.

HORMON OPTIMALIZÁCIÓ: A B6 vitamin közrejátszik az egészséges hormonális működés optimalizációjában. 

Adagolás:

Fogyasszon 6 kapszulát lefekvés előtt 20 perccel. Az optimális hatás érdekében fogyassza a terméket legalább 30 napon keresztül.

Összetétel:

Nutritional information

Per Serving

(6 capsules)

17-T-GHRH-MK2™ providing:

 

 

Leucine peptides

1.8g

Ornithine alpha-ketoglutarate

1g

Phosphatidylserine

200mg

Theanine

200mg

5-methyl-7-methoxy-isoflavone

180mg

Bioperine®

5mg

Vitamin C

180mg (225%*)

ZMA

478.5mg

   (of which vitamin B6)

6mg (428%*)

   (of which magnesium)

450mg (120%*)

   (of which zinc)

22.5mg (225%*)

*EC RDA = Recommended Daily Allowance

Information for vegetarians & vegans

Milk cross.gif

Egg cross.gif

Fish cross.gif

Gelatine tick.gif

Ingredients: 17-T-GHRH-MK2™ (leucine peptides, ornithine alpha-ketoglutarate, magnesium oxide, phosphatidylserine, L-theanine, ascorbic acid, 5-methyl-7-methoxy-isoflavone, zinc citrate, pyridoxine hydrochloride, Bioperine® (black pepper extract), gelatine (capsule), magnesium stearate (gelling agent), silicon dioxide (anti-caking agent).

Allergen Information: Contains no nut ingredients but may contain traces of peanuts and various types of nuts and seeds.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.