Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH – TEST HD – HARDCORE TESTOSTERONE BOOSTER – 90 KAPSZULA (ND)

Új termék

A TEST HD a MUSCLETECH legújabb fejlesztése, melynek tudományosan adagolt hatóanyag keveréke klinikailag igazolt hatékonysággal fokozza az endogén tesztoszteron termelést.

Bővebb leírás

17 900 Ft‎

Egyéb információ

A TEST HD a MUSCLETECH legújabb fejlesztése, melynek tudományosan adagolt hatóanyag keveréke klinikailag igazolt hatékonysággal fokozza az endogén tesztoszteron termelést.

A TEST HD az első tesztoszteronfokozó formula, mely a shilajit klinikailag hatékony dózisát tartalmazza. A Shilajit a Himalája szikláiból kicsapódó természetes gyantaszerű anyag, melynek speciális bioaktív komponensei, így a fulviksav és dibenzo-pironok klinikailag igazolt hatékonysággal fokozzák a szervezet tesztoszteronszintjét. Ez a speciális hatóanyag TEST HD egyéb összetevőivel kiegészítve olyan koncentrált izomépítő- és teljesítményfokozó formulát alkotnak, mely az emberileg lehetséges maximális szintre emeli a tesztoszteronszintet, szabad tesztoszteron/kortizol arányt, csökkenti az ösztrogén szintet és a tesztoszteron-DHT konverziót!

A TEST HD kulcsösszetevői, így a bór-citrát a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint 7 napos fogyasztás után szignifikáns tesztoszteronszint növekedést generált! 

Adagolás:

Fogyassz 1 adag TEST-HD-t naponta 1-2 alkalommal. Az első adagot reggel, a másodikat délután. Edzés napokon fogyaszd 30 percel edzés előtt. NE fogyassz 24 órán belül többet mint két adag.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.