Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTREX - ANABOL-5 BLACK - ULTRA POTENT NON-STEROIDAL ANABOLIC AGENT - 120 KAPSZULA (NA)

Új termék

Az Anabol-5 a világ legerősebb nem-szteroid anabolikus készítménye. 

Bővebb leírás

11 750 Ft‎

Egyéb információ

anabol-5.jpg

Ez a termék magasan anabolikus és antikatabolikus környezetet hoz létre, ami drámaian növeli az izmokban szintetizált fehérjemennyiséget. Amennyiben az Anabol-5-öt intenzív edzéssel kombinálja, adaptogén szerkezetének köszönhetően óriási anabolikus lökést biztosít, blokkolja az izom fehérje-veszteséget és segíti az izom fáradtság leküzdését.

Az Anabol-5 az első olyan termék, amely hatékonyan támogatja a saját fehérje építési ciklusát, hormonok és szteroidok használata nélkül. A magas szintű anabolikus hatás egész napon át tartó fenntartása érdekében az Anabol-5 termék a gyorsan ható és nagyon effektív multifázisos kapszula formájában készült.

1. fázis- a gyorsan ható folyékony kapszulák anabolikus reakciós rendszere

Az ANABOL 5 belső folyékony kapszulái biztosítják, hogy a teste anabolikus állapotába kerüljön alig pár perccel a bevételt követően. Ez reggel, ébredés után és az edzés befejeztével kiváltképp fontos.

2.fázis – meghosszabbított reakciós időszak a kapszula belsejében, ahol az anabolikus hatásfokozó található

Amikor bizonyos anyagokat egy elválasztott kapszula belsejében helyeznek el, az anabolikus tevékenység reakciós időszaka meghosszabbodik. Mikor az izmokban a döntő első anabolikus hullám fázisa véget ér, a második veszi át szerepét, a hosszú anabolikus hatást garantálva. 

Adagolás:

Fogyassz 2 kapszulát reggel étellel, 2 következő kapszulát vacsorával, 12 héten át, majd tarts 2 hét szünetet.

Összetétel:

Serving Size: 2 Liquid Capsules
Serving Per Container: 60
 Amount Per Serving%Daily Value
Non-Steroidal Anabolic Stack155.2 mg*
Dicylopentanone *
6-Keto-Diosgenin Acetate *
6-Keto-Diosgenin Propionate *
6-Keto-Diosgenin Cypionate *
6-Keto-Diosgenin Decanoate *
25-R Spirostan-5a-diol-6-one-4-one-undecanoate *
Rhaponticum Carthamoides *
Hecogenin Acetate *
*Daily Values not established.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.