Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTREX RESEARCH - T-UP - MEGA TESTOSTERONE BOOSTER - 120 KAPSZULA (ND)

Új termék

A T-UP Black a legkegyetlenebb és legerősebb tesztoszteronfokozó formula, ami valaha is piacra került. Ez a megadózisú tesztoszteronfokozó nem csupán valós kutatásokon és klinikailag igazolt tényeken alapul, de a való világban is bizonyított.

Bővebb leírás

10 750 Ft‎

Egyéb információ

Számtalan termék van a piacon, ami tesztoszteronszint emelkedést ígér és így száraz izomnövekedést. A legtöbb termék mögött azonban nincsenek olyan kutatások, melyeket egészséges férfiakon végeztek. A Nutrex ezúttal újradefiniálja a tesztoszteron fokozás fogalmát! Megérkezett a T-UP Black.

A T-UP egy forradalmi nátrium-D-aszpartát, ami valódi, embereken végzett kutatások adatai szerint alig 12 nap alatt 42%-kal növelte a tesztoszteronszintet.

Készülj fel életed legmegrázóbb élményére és olyan ütemű izomnövekedésre, amilyenről álmodni sem mertél! A T-UP emellett ideális eszköz a kúra utáni helyreállításhoz, rekord sebességgel állítva helyre az endogén tesztoszteron termelést!

  • 42%-kal növeli a tesztoszteronszintet alig 12 nap alatt!
  • Embereken végzett kutatások által igazolt hatás!
  • Száraz izomnövekedés és rekord sebességű regeneráció!
  • Tökéletes PCT!
  • Kegyetlenül erős!

Adagolás: Fogyassz 4 T-UP Black-t napi egy alkalommal étkezések között. 12 hét folyamatos használat után tarts 4 hét szüntet, mielőtt újrakezdenéd a termék használatát!

Összetétel: 

Serving Size: 4 caps

Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

% DV

Vitamin B6 (as pyridoxine HCL)

2mg

100%

Folic acid (as folic acid)

400mcg

100%

Zinc (from orotate)

15mcg

100%

D-ASPARTIC ACID

3000mg

*

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Gelatin, magnesium stearate, silica, titanium dioxide, FD&C red 3, FD&C red 40, FD&C blue 1 and FD&C yeloow 6.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.