Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUTANT - TEST - BIOACTIVE TEST AMPLIFIER - 180 KAPSZULA (OL)

Új termék

Turbózd fel a tesztoszteron szintedet soha nem látott gyorsasággal!

Bővebb leírás

11 750 Ft‎

Egyéb információ

newtest.jpg

Soha eddig nem fejlesztettek ki erősebb tesztoszteronfokozó formulát, mely a MUTANT TEST(TM)-nél klinikailag bizonyítottan gyorsabban tornászná fel a tesztoszteron szintet. A TestoSurge(TM) szabadalommal védett bioaktív összetevő a Mutant Test-ben számos fiziológiai mechanizmuson keresztül fejti ki hatását, hogy gyorsan megemelhesd, és szinten is tarthasd a tesztoszteron szintedet. Ez pedig hatalmas erő-és tömegnövekedést eredményezhet! A MUTANT TEST tartalmazza ezt a bizonyítottan hatásos hatóanyagot, mely minden korábbinál jobban képes megdobni a tesztoszteron szintedet. Nincs több várakozással eltöltött nap, hét, vagy akár hónap, mire a tesztószinted emelkedni kezd - most elég lesz rá pár óra!

A MUTANT TEST egy prémium kettős hatású mechanizmuson keresztül fejti ki tesztoszteronszint növelő és megóvó hatását: 
a) az aromatáz enzim gátlásán keresztül b) a tesztoszteron DHT-vé (dihidro-tesztoszteron) alakulásának megakadályozásán keresztül -- ehhez a hormonhoz köthetők a negatív androgenikus mellékhatások. 
Az aromatáz enzimkomplex gátlásával a MUTANT TEST megelőzi az aromatizálódást, és a tesztoszteron ösztrogénné alakulását, így minimumra szoríatja az olyan mellékhatásokat, mint a vizesedés vagy a gynecomastia. Emellett a MUTANT TEST megvédi a tesztoszteront az 5-alfa-reduktáz enzimtől, mely a tesztoszteront a kerülendő DHT-vé alakítja át.

Az elsődleges funkcionális hatóanyag a MUTANT TEST-ben klinikailag bizonyított, ráadásul a leginkább releváns infókat szolgáltató randomizált,. keresztezett, kettős vak, placebó kontrollált kutatással támasztották alá hatásosságát. Az alanyok edzés után vagy a Mutant Test fő hatóanyagát, vagy placebót kaptak, majd egy 12 órás periódusban figyelték őket. Akik a MUTANT TEST hatóanyagát kapták, jelentősen megnövekedett az össz tesztoszteron szintjük, átlagosan 376%-al jobban, mint a placebo csoporté, már 12 órás periódus alatt is. Ugyanebben a kutatásban a szabad, "kötetlen" tesztoszteron szint 144%-al lett magasabb a placebo csoportéhoz képest. A szabad tesztoszteron a tesztoszteron egyetlen olyan formája, mely képes aktiválni a tesztoszteron receptorokat, így növelve az izom-és erőnövekedés ütemét.

Mit jelent számodra a gyors tesztoszteronszint növekedés - számodra, aki komoly szándékkal látogatja az edzőtermet? Pontosan azt jelenti, amire gondolsz: nem kell többé várni arra, hogy beüssön a cucc! A MUTANT TEST segítségével sikeresen növelheted az egekbe a tesztószintedet, és serkentheted a végletekig a növekedésedet. Semmi sem olyan hatásos és gyors, mint az új MUTANT TEST. És erre tudományos bizonyítékok vannak!

A MUTANT TEST

  • Klinikailag bizonyítottan növeli a tesztoszteron szintet 376%-al a normál szint fölé+
  • 12 órán belül érezhető a hatás+
  • Gyorsabban maximalizálja a tesztoszteronszintet, mint bármi korábban*
  • Professzinonális formula a gyors izom-és erőnövekedésért*

A tudomány mögöttünk áll!

Egy randomizált, keresztezett, kettős vak, placebó kontrollált kutatásban edzés után a tesztalanyok a MUTANT TEST kulcs összetevőjét fogyasztották, majd 12 órás megfigyelés alatt tartották őket. Az alanyoknál jelentős növekedés mutatkozott az össz tesztoszteronszintben, mely 376%-al haladta meg a placebo csoportét, mindössze 12 óra leforgása alatt. Semmi sem olyan gyors, mint a MUTANT TEST!

Adagolás: minden nap 5 kapszula reggelente üres gyomorra, bő vízzel

Összetétel:

Serving Size: 5 Capsules

Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

 

% DV

MAGNA-TEST COMPLEX

440.00 mg

0%

Magnesium (oxide)

 

**

Niacinamide

 

**

Zinc (citrate)

 

**

FENUBOLIC SUPER COMPLEX

1200.00 mg

0%

TESTOSURGE (trigonella foenum graecum) Patent pending Extra-Premium Fenugreek Extract [Standardized for >80% Grecunin]

 

**

SPECTRATEST (Trigonella foenum graecum) Extract [Standardized for full spectrum saponins & glycosides]

 

**

MEGA TRIBULUS COMPLEX

1200.00 mg

0%

PRO-TRIBUTEST 90-40 Isolated Pro-Steroidal Components from Select Bulgarian & Ayurvedic Tribulus (Tribulus terrestris)

 

**

Hybrid Extracts [up to 40% Protodioscins(26-0-B-l-glucopryanozyl 22-hydroxyfurost-5-en-3B-26-diol 3-0-B-dicluroramnoside)

 

**

protodioscine; up to 90% total steroidal saponins]

 

**

ADAPTOGEN COMPLEX

980.00 mg

0%

(2r3r4s5s6r)-6- (hydroxymethyl)oxane-2345-tetrol s)-5-hydroxy-1-(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)-3-decanone

 

**

Eleuthero (Root Rhizome) {Eleutherococcus senticosus; Siberian Ginseng (from 35mg of 28:1 Standardized Extract

 

**

Stnd for Eleutherosides [(2r3s4s5r6s)-2-)hydroxymethyl)-6-[4-[(e)-3-hydroxyprop-1-enyl]-2 6-dimethoxyphenoxy]

 

**

oxane-3 4 5-triol]))}

 

**

AROMATASE INHIBITOR COMPLEX

300.00 mg

0%

HALO-57-OXO-XP;

 

**

Stinging Nettle (Urtica diocia)(root) Complex[supplying 34-divanillyltetrahydrofuran/4-[[4-[(4;hydroxy-3-methoxyphenyl)methyl]

 

**

oxolan-3-yl] methyl]-2-methoxyphenol]; in a DHT Blocker Base of Quercetin (favanoid)

 

**

Grape Seed Extract (Standardized for Polyphenols and Resveratrol) Astaxanthin

 

**

PATENTED ABSORPTION ACCELERATOR

7.50 mg

0%

BIOPERINE Black Pepper Extract (Piper nigrum)(Fruit) [Standardized for 95% piperine]

  

* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value (DV) not established.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.