Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - T-360 - 5 COMPONENT TRIBULUS COMPLEX - 108 KAPSZULA (HG)

Új termék

Ötkomponensű tribulus komplex!

Bővebb leírás

6 750 Ft‎

Egyéb információ

Több olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek maximalizálják a természetes tesztoszteron termelésed és növelik a szexuális teljesítményed! A Tribulus terrestris gyógynövény a hatását a luteinizáló hormon stimulálásával éri el, mely válaszképpen fokozza a test tesztoszteron termelését. A tribulus gazdag szaponinokban, mely aktív hatóanyagok mennyisége kiemelkedő 90% a formulánkban, ebből is a legerősebb, a protodioscin 20%-os arányban található meg a T-360-ban. 

Az L-karnitin és az Acetil L-karnitin segít megakadályozni a napi általános- és edzés-stressz hatására bekövetkezhető tesztoszteron szint csökkenést, valamint felszabályozza az androgén receptorok számát, ami következtében a tesztoszteron hatása maximalizálódik. A karnitinról ma már azt is bizonyította a tudomány, hogy képes fokozni az edzések közötti regeneráció sebességét (tehát nem csak diéta alatt hasznos), illetve a férfiak spermiumának minőségét, életképességét is javítja. Az acetil L-karnitin (ALC) a karnitin olyan formája, ami hatékonyabban kerül a szervezetbe, valamint az L-karnitintől eltérően könnyedén áthatol a vér-agy gáton és így fontos hatása van az agyra is. Az ALC képes lehet csökkenteni a nagy (edzés) stressz által okozott leépítő kortizol hormon szint emelkedést, és akadályozza a Luteinizing Hormone Releasing Hormone (LHRH) és a tesztoszteron szintjének leesését.

Az arginin vérbőség kialakításával javítja az erekciót is.

ADAGOLÁS:

Vegyél be egy adagot (4 kapszula) edzés vagy szexuális aktivitás előtt 30 perccel. Pihenőnapokon napi 4 x 1 kapszula ajánlott étkezések előtt. Ha a terméket folyamatos módon alkalmazod edzésteljesítmény és testösszetétel javítás céljából, akkor 8 hét szedés után tarts 2 hét szünetet. NE LÉPD TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT!

FIGYELMEZTETÉS: Ha bármilyen gyógyszert szedsz, vagy bármilyen egészségügyi panaszod van, konzultálj az orvosoddal alkalmazás előtt!

Supplement Facts
Serving size: 4 capsules
Servings Per Container: 27
Amount per servingRDA%*
Zinc1,5 mg15 %
Tribulus Terrestris3400 mg+
(containing 90% total saponins, including 20% protodioscin),
Arginine, Acetyl L-Carnitine, L-Carnitine L-Tartrate, Zinc

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU
Ingredients: L-Arginine Base, Tribulus Terrestris extract, L-Carnitine L-Tartrate, Acetyl L-Carnitine Hydrochloride, Zinc Gluconate, Carrier (Magnesium Stearate), Gelatin (capsules).

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.