Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – CARBOMAX ENERGY POWER – CARBOHYDRATE NUTRIENT FORMULA – 1000 G

Új termék

A CARBOMAX ENERGY POWER egy ideális energiaforrás, mely fokozatosan javasolt magas intenzitású sportokat űzőknek, mint például a futás, úszás, vagy testépítés.

Bővebb leírás

2 250 Ft‎

Egyéb információ

A CARBOMAX egy szisztematikus és sokáig ható energiaforrást nyújt szervezetednek. Glükóz tartalma egyből felszívódik, és azonnali energiával lát el, míg a maltodextrin fokozatosan felszívódó, folyamatos energiával lát el.

Továbbá, egy kiegyensúlyozott elektrolit mátrixot is tartalmaz, mely többek közt nátriumot, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz, hogy a fizikailag megterhelő edzések során az elvesztett elektrolitokat és ásványi anyagokat gyorsan pótolhasd.

A CARBOMAX használatával csökkenheted a fáradtságot és levertséget, melyet egy kemény edzés okoz, valamint elindíthatod a gyors regenerálódást, hogy következő edzésed is ugyanolyan kemény lehessen!

Adagolás: 1 adagot (30g) keverj el 2 dl vízben. A legjobb eredményekért, fogyassz egy adagot edzés előtt, és egy adagot edzés után.

Összetétel:

Per 30g
Energy476 kJ      
-112 kcal      
Protein0 g      
Carbohydrates28 g      
Fat0 g      
Vitamin A240 ug      
Vitamin D1.5 ug      
Vitamin E3.6 mg      
Vitamin K22.5 ug      
Vitamin C24 mg      
Thiamine.33 mg      
Riboflavin.42 mg      
Niacin4.8 mg      
Vitamin B6.42 mg      
Folic Acid60 ug      
Vitamin B12.75 ug      
biotine15 ug      
Pantothenic Acid1.8 mg      
Iron4.2 mg      
Zinc3 mg      
Copper.3 mg      
Manganese.6 mg      
Selenium16.5 ug      
Ingredients:
Maltodextrin, acidity regulator – citric acid, flavours, sweetener E951, vitamins (L-ascorbic acid, Nicotinic acid amide, Dl-Alpha-Tocopherol, Retinyl Acetate, Cholecalciferol, D-Calcium Pantothenate, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamine Mononitrate, pteroylglutamic acid, D-Biotin, Phylloquinone, cobalamin), minerals (ferrous sulphate, Zinc sulphate, Copper sulphate, Manganese sulphate, Potassium Iodide, Sodium Selenite, Sodium Molybdate, chromium III chloride), beetroot extract (black currant flavour), colourants: E124 (strawberry, cherry and grapefruit flavour), E110 (kiwi, orange and grapefruit flavours) - may adversely affect children's activity and concentration, E133 (black currant and kiwi flavours).

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.