Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - ISO-LYN RECOVERY DRINK - WITH PHOSPHO AND RECOVERY MATRIX - 800 G (HG)

Új termék

Edzés utáni, funkcionális összetevőkkel gazdagított regeneráló készítmény.

Bővebb leírás

4 150 Ft‎

Egyéb információ

A terméket arra fejlesztették, hogy meggyorsítsa az izmok és az egész szervezet regenerációját két megterhelés között. Ideális arányban tartalmaz rövid és hosszú láncú szénhidrátokat, így biztosítva a folyamatos felszívódást és energia utánpótlást a lemerült glikogén raktárak számára, felkészíti az egész szervezetet a következő kimerítő munkára.

L-Glutamin – az izmok jelentős hányadát (60%) alkotó aminosav. Megfelelő mennyiség híján a szervezet képtelen a teljes regenerálódásra, izomnövekedésre.

BCAA – a rövid láncú aminosavak növelik az izmokban a fehérjeszintézist. Ide tartozik az L-Leucin, L-Isoleucine és az L-Valine.

L-Arginine AKG – szabályozza a véráramlást, növeli az oxigénszállítást az izmokhoz, gyorsítja a regenerációt

L-Citruline Malate – segít „kimosni” a tejsavat az izmokból. Helyreállítja a gyors energia raktárakat (ATP), ezáltal késlelteti, kitolja a fáradtságérzetet.

Beta-Alanine (CarnoSyn) – támogatja az izom carnosin termelését, mely fontos szerepet játszik a regenerációban. Segít az álmatlanság megszűntetésében, javítja az alvás minőségét.

Amix PhosphoMatrix – különleges ásványi anyag keverék, mely segíti más fontos anyagok véráramba jutását.

Adagolás:

2 mérőkanál 500 ml vízben feloldva, azonnal edzés után

Összetétel:

Serving size: 2 scoops (50 g)
Amount Per Serving
% Daily Value
Calories: 182,5          Calories from Fat: 0  
Protein
3,5 g
 
Total Carbohydrate
40 g
 
    Sugars
2,5 g
 
Fat
< 0,5 g
 
Potassium
140 mg
**
Phosphorus
220 mg
27%
Sodium
80 mg
**
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCL)
5 mg
250%
Amix™ Recovery Matrix
5 250 mg
 
   L-Glutamine
2 500 mg
 
   BCAA 2 : 1 : 1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)
1 000 mg
 
   L-Arginine Alpha-Ketoglutarate
500 mg
 
   L-Citruline Malate
500 mg
 
   Beta-Alanine (CarnoSyn®)
500 mg
 
   ALC - Acethyl L-Carnitine
250 mg
 
Amix™ PhosphoMatrix
1 000 mg
 
di-Potassium Phosphate, di-Sodium Phosphate

Other ingredients: Maltodextrine, Vitargo®, Isomaltulose (Palatinose®), Citric Acid, aroma, dye: (fruit punch - beetroot extract, orange - curcumine and beetroot extract), Sucralose (Splenda®), acesulfam K, Silicon Dioxide


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.