Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - THE EDGE - CONTAINS HYPERCARBS, CLEARPRO AND PLASMAMAX - 1500 G (HG)

Új termék

A The Edge a legátfogóbb és legfejlettebb energiapótló készítmény jelenleg a piacon.

Bővebb leírás

8 085 Ft‎

Egyéb információ

HyperCarbs 
A The Edge a sporttevékenység szempontjából legelőnyösebb szénhidrátok precíz kombinációját tartalmazza. Glükóz-polimerek és kristályos-fruktóz. Ismeretes, hogy a legtöbb energiaital korlátozottan képes a szervezet energiaellátására. Ezzel szemben, a fruktóz és a glükóz polimerek klinikailag bizonyítottan 30%-kal több energiát nyújtanak, mint a glükóz polimerek önmagukban. Statisztikailag ez hatalmas különbséget jelent,  sportteljesítmény során ez lehet a döntő tényező a győzelem és vesztés között. 

ClearPro
Kristálytiszta tejsavó fehérje izolátum, mint másodlagos energia forrás és elágazó láncú aminosavak gazdag forrása melyek növelik a teljesítményt, gyorsítják a regenerálódást. 

PlasmaMax
A legtöbb energiaital csupán a nátriumot és káliumot pótolja. A The Edge többet nyújt ennél. A verejtékezéssel nem csupán e két ásványi anyagból veszítünk, de olyan kiemelt jelentőségű ásványi anyagot  is, mint a magnézium, mely többek közt az izom-kontrakciót szabályozza.A The Edge® PlasmaMax védett ásványi-anyag mátrix átfogóan gondoskodik minden fontos ásványi anyag és elektrolit pótlásáról. 

aoc technology
Tudományos bizonyítást nyert tény, hogy az intenzív edzések fokozzák a szabad gyökök termelődését. A Reflex Nutrition hosszú évek kutatásai alapján dolgozta ki a leghatékonyabb antioxidáns komplexet, az aoc-t (Anti-Oxidant-Collection). Az egyes antioxidánsok optimális aránya nyújt segítséget szervezetnek a szabad gyökök elleni harc során. 

Lactospore
Vitathatatlan, hogy a probiotikus kultúrák támogatják a szervezet védekezőképességét, amely sportolók esetében különösen fontos.  A hosszan tartó intenzív megterhelések rontják a szervezet immunitását. A Reflex Nutriton probiotikus komplexe az egészséges bélflóra megőrzésével és helyreállításával nem csak az immunrendszert támogatja, hanem a bejuttatott tápanyagok hasznosulását is javítja.

Adagolás:

1 mérőkanál (25 g) 330 ml vízben feloldva, fogyassza edzés előtt, alatt és után

Összetétel:

62501.jpg

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.