Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - VITARGO CRX 2.0 - COMPLEX CREATINE-VITARGO PERFORMANCE BOOSTER - 800 G (HG)

Új termék

Összetett kreatin-Vitargo teljesítményfokozó!

Bővebb leírás

7 500 Ft‎

Egyéb információ

A VITARGO CRX (VITARGO CReatine eXpress) a táplálékkiegészítő hatóanyagok világának "best of" formulája, a legfrissebb és legfejlettebb szénhidrátos kreatin termék! Amikor még több tiszta izomért és brutális erőért küzdesz, akkor csakis a legjobb kreatinokat, szénhidrátokat és egyéb sejttérfogat-növelőket, inzulin utánzókat akarod használni. A VITARGO CRX minden "szöget" lefed!

A VITARGO CRX egy cukormentes formula, amely nem tartalmaz alacsonyabb rendű szénhidrátokat, csakis tiszta Vitargo(R) alapanyagot! A Vitargo(R) egy különleges, szabadalommal védett nagy molekula súlyú szénhidrát (átlagos molekula súlya 500,000-700,000), amelyet Svédországban fejlesztettek ki kukorica keményítőből, és amely páratlan abban a tekintetben, hogy milyen gyorsan hagyja el a gyomrot (nem okoz puffadást) és milyen rekord sebességgel tölti fel a glikogén raktárakat (70-80%-kal gyorsabban, mint bármi más). Részletesebb Vitargo(R) leírásért tanulmányozd a VitarGO! termék oldalát és az enciklopédiát!

A VITARGO CRX-ben a legjobb, legstabilabb, legnagyobb biológiai értékű kreatinok (köztük CEE: kreatin-etil-észter), glutaminok, taurinok, argininek és inzulin utánzók találhatók meg!

A multi-vektor technológián alapuló hatóanyag keverékek ("mátrixok") minden "szöget" lefednek, az eltérő formákban lévő anyagok a különböző farmakokinetikai jellemzőik miatt gyors, de egyben elnyújtott hatást biztosítanak, ami maximalizálja a felszívódást és a hasznosulást, így a te eredményeidet is.

  • A legjobb kreatin, glutamin, arginin és taurin hatóanyag mátrixokkal!
  • 100%-ban a speciális Vitargo(R) "csoda szénhidráttal" készült!
  • 4-hidroxi-izoleucin inzulin utánzóval!
  • Maximális energia és bedurranás edzés előtt szedve!
  • A legerősebb glikogén feltöltés és sejt-térfogat növelés!

Adagolás

Alkalmazd a terméket edzés előtt 30 perccel (extrém bedurranás és energia érdekében) és/vagy edzés után. Pihenőnapokon idd meg étkezések előtt, lehetőleg a reggelit megelőzően 40-80 g-ot, 300-600 ml vízzel.

Supplement Facts
Serving size: 40 g (approximately 1 scoop)
Amount per servingRDA%*
Calories120+
Calories from Fat0+
Total Carbohydrates30 g+
Sugars0 g+
Vitamin B621 mg15%
Folic Acid30 mcg15%
CRX PROPRIETARY BLEND8550mg+
Proprietary "CREA-BOMB" Multi-Component Creatine Matrix5000mg+
Creatine Monohydrate, MicronTec Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Pyruvate, Creatine Phosphate
Nitric Oxide Precursor2000mg+
L-Arginine
Multi-Component Glutamine Family Matrix1050mg+
L-Glutamine, Micronized L-Glutamine, L-Alanine, L-Malic Acid, Fumaric Acid, Pteroyl-L-Glutamic Acid
Support Matrix500mg+
Taurine, Pyridoxine, AKG (Alpha-Ketoglutarate), 4-Hydroxy Isoleucine 

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. + RDA not established in the EU.
Ingredients: Vitargo(R) (patented, high molecular weight carbohydrate from barley starch), Creatine matrix (Creatine Monohydrate, MicronTec Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Pyruvate, Creatine Phosphate), L-Arginine, L-Glutamine, Flavoring (Apple), Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Taurine, Artificial Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Pyridoxine HCl, Micronized L-Glutamine, L-Malic Acid, Fumaric Acid, L-Alanine, Alpha-Ketoglutarate Calcium, Coloring (Brillantgreen, Riboflavin), Fenugreek extract 20%, Folic Acid.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.