Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

GYMSTICK - ADJUSTABLE DUMBBELL SET - ÁLLÍTHATÓ KÉZISÚLYZÓ SZETT - 15 KG

Új termék

Állítható öntöttvas súlyzószett kofferben, 6 db tárcsával, 2 szorítóval.

Bővebb leírás

18 250 Ft‎

Egyéb információ

A Gymstick állítható súlyzószett alkalmas az egész felsőtest megerősítésére, izomépítésre. Csúszásmentes felülete biztosítja a biztonságos és gondtalan használatot.  

A csomag tartalma:

 - Műanyag koffer

 - 1 db rúd (átmérő: 25 mm)

 - 4 x 2,5 kg öntöttvas súly lemez

 - 2 x 1,5 kg öntöttvas súly lemez

 - 2 db csavar

Technikai adatok:

 - Méret: 41 x 22,5 x 9 cm

 - Súly: 15,5 kg

 - Szín: fekete/ króm

 - Anyag: öntöttvas

Szállítási súly: 22 kg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.