Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REEBOK FITNESS - THUMB-LOCK WRIST WEIGHT SET - CSUKLÓSÚLY SZETT - 6 DB-OS

Új termék

Az optimális edzésterheléshez a különböző gyakorlatokhoz különböző súlyokat kell alkalmazni. Ez a szett egy pár 0,5 kg-os, egy pár 1 kg-os, és egy pár 1,5 kg-os csuklósúlyt tartalmaz.

Bővebb leírás

19 000 Ft‎

Egyéb információ

Eredeti Reebok Fitness tépőzáras csuklósúly egyedi tervezésű hüvelykujj-bújtatóval. Könnyen le-és felcsatolható, de használata közben szabadok maradnak a kezek és az ujjak, így a kulacs megfogása vagy a cipő bekötése nem probléma.

A könnyű súlyok használata általában nem hat drámai módon az izomzat fejlődésére, de ha a súlyt a testünk középpontjától a lehető legtávolabb alkalmazzuk, máris észrevehető a hatás. Ezen az elven működnek a csukló- és bokasúlyok, melyek a teljes edzés vagy gyakorlatsor alatt biztosítják a folyamatos extra terhelést, ezáltal formálják az izomzatot és növelik az elégetett kalóriák számát.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.