Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MYPROTEIN - LIQUID CHALK - FOLYÉKONY MAGNÉZIA - 250 ML

Új termék

3 990 Ft‎

Egyéb információ

Magnéziakocka vagy por helyett használható. Nem hagy foltot a ruhán, nem porzik. A folyékony kréta egy olyan folyadék, amely a kézen vagy a lábon használható, a jobb tapadást és az izzadás csökkentése érdekében. A folyékony kréta ellentétben a hagyományos krétával nem porzik és nem hagy foltot a ruhán. javítja a tapadást csökkenti az izzadást nem hagy foltot Használat után javasoljuk, szappanos vízzel mossa le a terméket. Először egy kis darab bőrfelületen próbálja ki, hogy ellenőrizze a reakciót. Ne alkalmazza sérült bőrön.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.