Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

LOCK-JAW PRO - BARBELL COLLAR - TÁRCSASZORÍTÓ

Új termék

10-szer erősebb szorítást biztosít a hagyományos szorítókhoz képest, a súlyok ledobását is elviseli (olimpiai súlyemelés, crossfit). 

Bővebb leírás

10 400 Ft‎

Egyéb információ

LOCK-JAW PRO TÁRCSASZORÍTÓ

Innovatív design, kiváló tartósság, és kivételes teljesítmény. Az eredeti Lock-Jaw világszerte a legnépszerűbb tárcsaszorító eszköz a színvonalas edzőtermekben, gyors és egyszerű használatának köszönhetően. A Lock-Jaw Pro tömör magvú műgyanta vázzal készül, így majdhogynem törhetetlen Egy kézzel fel- és leszerelhető a nagyméretű zárófül segítségével, a bepattanó retesz pedig biztonságosan tartja a helyén a szorítót a legkeményebb edzésmunka során is.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.