Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MFeFIT - DUÓBALL MASSZÁZSLABDA - 6 CM

Új termék

A Duoball egy olyan megduplázott kialakítású labda, amely a nehezen hozzáférhető testrészek, úgy mint a nyak, a gerinc melletti izmok, vagy akár a kar masszírozásra alkalmas.

Használható a földön fekve vagy falnak támaszkodva.

Bővebb leírás

4 250 Ft‎

Egyéb információ


A duóball egy olyan megduplázott kialakítású labda, amely nehezen hozzáférhető testrészek úgy mint nyak, a gerinc melletti izmok vagy akár a kar masszírozására alkalmas.

Méretei:

Hossza:13 cm.

Magasssága: 6 cm.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.