Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SPIDER BOTTLE - 2GO SHAKER - 700 ML - TRANSPARENT/BLUE- ÁTLÁTSZÓ/KÉK (HG)

Új termék

Különleges shaker, amely a száraz keverékek és kapszulák tárolását egyedülálló praktikus rekeszekben biztosítja.

Bővebb leírás

2 400 Ft‎

Egyéb információ

SPIDER BOTTLE - 2GO SHAKER - 700 ML - TRANSPARENT

Kiválóan alkalmas szénhidrát-, fehérje-és diétás italok keveréséhez, és tabletták vagy kapszulák tárolásához. A konténer 500 ml turmix elkészítésére alkalmas. A különálló rekeszekben 100g száraz keveréket tárolhat és 2 elkülönített rekesz kapszulák vagy tabletták tárolására szolgál.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.