Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - LYCHEE FRUIT DIET - LYCHEE & GREEN TEA EXTRACT - 60 KAPSZULA

Új termék

A Natrol bemutatja a Lychee Fruit Diet-et, antioxidánsok, enzimek és más anyagcsere javító és kalóriafelhasználást támogató tápanyagok komplexét!

Bővebb leírás

2 625 Ft‎

Egyéb információ

A litchi vagy licsi (Litchi chinensis) egy értékes szupergyümölcs, melyet kiemelkedő antioxidáns és tápanyag tulajdonságai miatt a "Gyümölcsök királya"-nak is neveznek. A célzott koffein keverék segít az anyagcsere felpörgetésében és a kalória égetésben. Támogatja az energiatermelést és a mentális éberséget. Zöldtea kivonatot tartalmaz az EGCG antioxidáns erejével. Krómban gazdag, a zsíranyagcsere javítása érdekében. Emésztőenzim keveréket is tartalmaz, mely támogatja az egészséges emésztést.

Adagolás:

Napi 2 kapszula, étkezéssel

Összetétel:

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings per Container: 30
Amount Per Serving% Daily Value
Chromium (as Chromax® Chromium picolinate)40 mcg33%
Lychee (Litchi chinensis) Extract (fruit)500 mg*
Metabolic Activator Complex127 mg*
Caffeine100 mg*
Caffeine (Caffeine anhydrous); White Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf, 50% caffeine); Green Coffee (Coffea arabica) Extract (beans, 70% caffeine); Green Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf, 50% caffeine); Kola Nut (Cola acuminata) Extract (fruit, 20% caffeine)
Green Tea (Camellia sinensis) Extract (leaf 50% EGCG)160 mg*
EGCG (Epigallocatechin gallate)80 mg*
Superfruit Digestive Enzyme Blend
Amylase, Pectinase, Hemicellulase, Cellulase, Lipase, Protease 4.5, Glucoamylase, Phytase, Invertase, Acid Maltase
5 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Gelatin, water, rice powder, silica, magnesium stearate, maltodextrin.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.