Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - FAST ACTING CAFFEINE 600 MG - CAFFEINE ANHYDROUS WITH TAURINE COMPLEX - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

Koffein és taurin kombinációja. Nem csupán stimuláns, ez az erőteljes keverék mélyen az izomsejtekbe hatol, hogy hosszan tartó erőt szolgálatasson és késleltesse az izomfáradást.

Bővebb leírás

3 150 Ft‎

Egyéb információ

Ez a gyorsan ható formula a maximális energiát és erőszint elérését támogatja. A koffein és taurin kombinációja élénkíti az éberséget és a koncentrációt, ami a kiváló edzésteljesítmény záloga.
 
Adagolás:
1 kapszula edzés előtt 30-45 perccel
Összetétel:
Serving size: 1 capsule                                           
Amount per Serving                                                         % Daily Value*
Taurine400 mg
Caffeine Anhydrous200 mg
* Daily Value not established
 

 
Other Ingredients: Gelatin capsule (made from pure gelatine, water, dyes: titanium dioxide), magnesium stearate, silicon dioxide.
 

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.