Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - GINKGO BILOBA - STANDARDISED HERBAL EXTRACT - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

A Reflex Nutrition Ginkgo biloba (6% terpén lakton) a növény szárított leveleiből készült .

Bővebb leírás

3 500 Ft‎

Egyéb információ

Kínában már majdnem 2800 éve alkalmazzák különböző betegségek kezelésére. Jeles antioxidáns, támogatja az agyi aktivitás és a perifériás keringést, többek között a fülzúgás, a szürke hályog és a szélütés estén is jótékony hatású.

Adagolás:

Napi 1 kapszula bevétele ajánlott.

Összetétel:

1 kapszulában: Ginkgo Biloba Extract 50:1 - 120mg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.