Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - GINKGO BILOBA - 100 KAPSZULA (HG)

Új termék

Memória és vérkeringés fokozó.

Bővebb leírás

2 690 Ft‎

Egyéb információ

A Ginkgo Biloba, azaz páfrányfenyő egy a bolygónkon 150 millió éve szinte változatlan formában megtalálható ,,élő kövület" növény, amit keleten nagy tisztelet övez köszönhetően titokzatos eredetének és szívósságának, amellyel akár 2000 évig is elél egy-egy példány.

A hagyományos kínai orvoslásban évszázadok óta használják az érrendszer erősítésére, a vérkeringés javítására, és mára már a kutatások is megerősítették, hogy a Ginkgo Biloba értágító hatású, serkenti a szervezet vérkeringést - beleértve az agy vérellátását is - és védi a szabadgyökök károsító hatásától az idegrendszer sejtjeit.

A SCITEC ESSENTIALS Ginkgo Biloba kiegészítője segíthet a memória javításában, különösen a korosodáshoz kapcsolódóan előforduló kisebb memóriaproblémák enyhítésében.

scitec_gingko_biloba_ad.jpg

Adagolás:

Felnőttek napi 2×1 tablettát szedjenek étkezéssel. A tabletták bevonata segíti a lenyelésüket.

Supplement Facts
Serving size: 1 capsule
Servings per container: 100
Amount per servingRDA%*
Ginkgo Biloba Extract60 mg+
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. + RDA not established in the EU.
Ingredients: Ginkgo Biloba Extract (leaf; standardized to contain 24% Ginkgo Flavone Glycosides), Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soy Lecithin, Yellow Beeswax, Natural caramel color.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.