Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - MINUS-10 - CELLULAR REJUVENATION - 120 TABLETTA

Új termék

A sejtfiatalodásban szerepet játszó hatóanyagok ragyogóvá varázsolják a bőrt, használatával akár 10 évvel fiatalabbnak nézhat ki.

Bővebb leírás

13 950 Ft‎

Egyéb információ

"A valódi szépség belülről fakad". Ez nem csak egy üres mondat, ez biológiai tény. Az öregedés jelei a bőrön is belső okora visszavezethetően kezdenek megjelenni. Az egész a szabad gyökök pusztító hatásával kezdődik, melyek megtámadják a szervezet sejtjeit azok pusztulni kezdenek. A sérült és elhalt sejtek tömege a bőrön is láthatóvá válik. 
A Minus-10 sejtfiatalító löketet ad az elnyújtott felszívódású alfa liponsav (ALA) segítségével. Az ALA agresszíven harcol a szabad gyökök ellen, melynek köszönhetően a sejtek egészségesek és biológiaiag fiatalabbak maradnak.

Adagolás:

Napi 2 tabletta, valamely délutáni étkezés előtt 30 perccel

Összetétel:

Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets
Servings per Container: 60
Amount Per Serving% Daily Value
Biotin600 mcg200%
Alpha-Lipoic Acid (as thioctic acid)600 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Cellulose and cellulose derivatives, dicalcium phosphate, stearic acid, magnesium stearate, silica.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.