Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MULTIPOWER - MULTI VITA+ - VITAMIN SUPPLY - 100 KAPSZULA

Új termék

Komplex vitamin és ásványi anyag kapszula a 9 legfontosabb vitaminnal. Csak a legtisztább alapanyagokból, megbízható német minőség!

Bővebb leírás

3 465 Ft‎

Egyéb információ

Adagolás:

Fogyassz napi 1 kapszulát, étkezéssel.

Összetétel:

Vitamin E36 mg360%
Vitamin C225 mg375%
Thiamin / Vitamin B13,9 mg279%
Riboflavin / Vitamin B24,8 mg300%
Niacin50 mg278%
Vitamin B65,4 mg270%
Folic Acid480 μg240%
Vitamin B129 μg900%
Panthotenic Acid18 mg300%

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.