Gyártók

 • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
 • Házhozszállítás 3-8 munkanap
 • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - NEXGEN PRO - SPORTS MULTIVITAMIN - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

Komplex multivitamin, ásványianyag, antioxidáns és probiotikum kapszula.

Bővebb leírás

6 400 Ft‎

Egyéb információ

84974.jpg

A Nexgen ® a kivonatok nagyobb mennyisége mellet most kisebb kapszulaméretben kapható és olyan új összetevőkkel lett gazdagabb, mint a koenzim Q10-vitamin K2, lutein-észterek, LYC-O-Mato, szőlőmagkivonat, és a szelén. A Nexgen ® 32 alkotóelemei gyümölcs- és zöldségkivonatok, vitaminok, kelát aminosav formájú ásványi anyagok, antioxidánsok és a pro-biotikumok. 

Miben különbözik a Nexgen® a versenytársak hasonló termékeitől? 

 • Összetevői között a színvonalas K2 vitamin is szerepel. A K2 vitamin a K vitamin biológiailag legaktívabb formája. A K vitamin a szívműködésben és a csontok egészségének megőrzésében tölti be legjelentősebb szerepét.
 • Metylkobalamint - B12 vitamint tartalmaz, ami a B vitaminok legmagasabb biológiai értékkel rendelkező formája.
 • SeLECT® márkájú  szeléntartalom, amely értékesebb a hagyományos formánál- szelénmethionin vegyület. A szelén legtisztább és legmagasabb arányban hasznosuló formája.  
 • Az alkalmazott lutein forma a BIOLUT Lutein Ester. A lutein sárga kartonoid, amely számos növényben és állati szövetben előfordul. A makula primer kartonidja (a szemretina közép régiója). Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a lutein védelmet nyújthat a a fénykárosodással szemben, és így képes lehet lelassítani vagy megállítani az öregedéssel járó makuladegenerációt (AMD).
 • Természetes likopeneket tartalmaz - ez a Lyc-O-Mato®. A tudományos kutatások szerint a karotenoidok mint a beta-karoten, pytoen, fytofluen és egyéb fitonutriensek  - paradicsomból kivonva. Lyc-O-Mato alkotóelemei szinergikusan együttműködve járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez.
 • Zöldtea kivonat - polifenolok és katekinek. Ez a különleges extraktum a kínai zöldteából lett kivonva, 95 % polyfenol tartalommal rendelkezik, melynek 70 % katekin és 30 % epigalokatekin (egcg).
 • Szőlőmag kivonat. Antioxidáns hatása 20x erősebb a C vitaminnál és 50x erősebb mint az E-vitaminé.
 • Kaneka márkájú tiszta, japán Q10. A Q10 koenzim struktúrájával a K és az E vitaminra emlékeztet, a test minden sejtjében megtalálható. Biokémiai reakciókban a sejt mitokondriumokon belül vesz részt az energiaszerzésben és szállítási folyamatokban, amelyek az életképes sejtműködés feltételei. Ezen túlmenően jelentős antioxidáns.
 • Vas, magnézium, cink, réz, mangán, molibdén és króm aminosavakhoz kötött kelát formában. Ez a legdrágább ásványi anyag forma,  és egyben leghatékonyabb, amely vitamintablettákban megtalálható. Kizárólag néhány márka alkalmazza ezt a költséges formulát, a Nexgen ® termék ezek közé tartozik.
 • A, B6, C, D és E vitamin természetes formái, thiamin, riboflavin, niacin, biotin, folsav és pantoténsav. Az aktuális EU előírásoknak megfelelő vitaminspektrum.
 • A bioperin a bioelérhetőség szabadalmaztatott fokozója –  klinikailag bizonyítottan növeli egyéb alkotóelemek felszívódási képességét.
 • Lactospore® és probiotikus kultúrák. Egyéb probiotikumokhoz képest nagyobb stabilitást mutat, mivel ellenáll a gyomorsav hatásainak. Biztosítja az egészséges bélflórát.
Egy kiszerelés: 30 adag 3 kapszula tartalma
 Vitamin A (retinyl-acetát) 800ug
 Vitamin D3 (cholekalciferol) 50ug
 Delta-Tocotrienols 10mg
 Vitamin K2-MK7 ( MenaquineGold menachinon-7) 75ug
 Vitamin B1 (thiamin hydrochlorid) 20mg
 Vitamín B2 (riboflavin) 20mg
 Niacin (nikotinamid) 20mg
 Pantothenic Acid 20mg
 Vitamin B6  20mg
 Folsav 600ug
 Vitamín B12 (methylkobalamin) 100ug
 D-Biotin 150ug
 Vitamin C 200mg
 Magnézium 200mg
 Chelát - Copper 1000ug
 Chelát - Zinc  15mg
 Chelát - Mangan  1mg
 Chelát - Selen ) 150ug
 Chelát - Chrom  100ug
 Boron 2mg
 Zöld tea kivonat (95% polyfenolok, 70% katekinek, 30% EGCG) 95mg
 Szőlőmag kivonat (95% Proanthokyanidiny ) 95mg
 Quercetin 20mg
 Cholin  20mg
 Inositol 20mg
 Lycopene  3mg
 Lutein 10mg
 Koenzym Q10 10mg
 Bioperine5mg
Lactospore 50.000.000 spor

Összetevők:USP Magnesium Citrate, Ascorbic Acid, Green Tea Extract (95% Polyphenols), Grapeseed Extract (95% Proanthocyanidins), Zinc L-Monomethionine, Carriers (Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate), L-Selenomethionine (Selenium SeLECT®), Lycopene (Lyc-O-Mato®), Menaquinone-7 (MenaquineGold™) derived from fermented defatted soy flour extract, Tocotrienols as DeltaGold® (35% total Tocotrienols of which 84-92% Delta Tocotrienol, 8-16% Gamma Tocotrienol) obtained from Annatto, Maltodextrin, Quercetin, Nicotinamide, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Cholecalciferol, Calcium Pantothenate, Choline Bitartrate, Inositol, Thiamin Hydrocloride, Sodium Borate, Lutein as Biolut™ (Tagetes Erecta, Flower (90% Lutein esters of which 45% Trans Lutein)), Copper Aspartate, Coenzyme Q10, LactoSpore® Bacillus Coagulans, Retinyl Acitate, Manganese Aspartate, Piperine (Bioperine®), Carrier (Silicone Dioxide), Chromium Picolinate, Pteroylmonoglutamic Acid, D-Biotin, Methylcobalamin, two piece Gelatin Capsule (Bovine Gelatin, Black Iron Oxide)


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.