Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OPTIMUM NUTRITION - OPTI-MEN - NUTRIENT OPTIMIZATION SYSTEM - 180 TABLETTA (OPTIMEN)

Új termék

Opti-Men - Több mint multivitamin!

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Egyéb információ

Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne. 

Ahhoz, hogy az ember szervezete optimálisan működjön, rengeteg különböző létfontosságú tápanyagot kell fogyasztania. Ha ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok egyikéből is hiány lép fel, az gátolja a metabolizmus folyamatait, nem lesz optimális annak hatékonysága, és rosszabb lesz az egyén teljesítménye. Ez pedig nem valami jó! A nagy hatékonyságú multivitamin/multi ásványi anyag formula szedése biztosítja azokat a feltételeket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a több ezer metabolikus reakcióhoz.

Sokan alábecsülik ezek jelentőségét. Azt gondolják, hogy mivel ettől nem lesz egyből 5 kilóval több izom az emberen, nem is érdemes szedni. De van itt valami, amit feltétlenül meg kell jegyezni. Ha a szervezetednek nélkülöznie kell ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok közül akár egyet is, annak a szervezetedben több mint ezer kémiai és enzimfolyamat látja kárát. Minden egyes vitamin és ásvány több ezer biokémiai reakcióért felelős, beleértve a hormonképzést is.

Adagolás: napi 3 tabletta étkezéskor

Egy adag mérete: 3 tabletta
Adagok Száma: 60

Adagonként tartalmaz DV %

Vitamin A
(as CaroCare natural mixed carotenoids) 2800 ug 350%

Vitamin C
(as ascorbic acid) 240 mg 300%

Vitamin D
(as cholecalciferol) 7 ug 140%

Vitamin E
(as d-alpha tocopherol succinate) 48 mg 400%

Vitamin K
(as phytonadione) 75 ug 100%

Thiamin
(as thiamin hydrochloride) 3,5 mg 300%

Riboflavin 3 mg 214%

Niacin
(as niacinamide) 40 mg 250%

Vitamin B6
(as pyridoxine hydrochloride) 6 mg 429%

Folic Acid 500 ug 250%

Vitamin B12
(as cyanocobalamin) 8 ug 200%

Biotin 100 ug 200%

Pantothenic Acid
(as d-calcium pantothenate) 9 mg 150%

Calcium
(as calcium carbonate, citrate) 200 mg 25%

Magnesium
(as magnesium aspartate) 100 mg 27%

Zinc (as zinc citrate) 15 mg 150%

Selenium
(as selenomethionine) 110 ug 200%

Copper (as copper gluconate) 2 mg 200%

Manganese
(as manganese gluconate) 2 mg 100%

Chromium
(as chromium GTF) 120 ug 300%

Molybdenum
(as molybdenum A.A. chelate) 75 ug 150%

Amino Blend
L-arginine, L-Glutamine, Leucine, L-isoleucine, L-Cysteine, L-Lysine,L-Valine, L-Threonine **

Phyto-Blend
Cantelope Extract, Watermelon Juice Powder, Plum Juice Powder, Rhubarb Chinese Root, Citrus Bioflavonoids (fruit) Powder, Watercress Herb, Deodorized Garlic, Rutin , Kelp, Green Tea Extract, Ginger Root, Passion Flower Extract, Grape Seed Extract, Olive Leaf, Blueberry Extract, Bilberry Extract, Cranberry Extract, Wild Yam Root, Carrot Powder, Papaya Extract, Orange Extract, Pineapple Juice Concetrate Powder, Spinach, Black Currant Fruit Extract, Cauliflower, Kale Brussels Sprout Powder, Brocoll Extract, Apple Extract, Kiwi Extract, Peach Powder **

Enzy Blend
Papain Fruit, Bromelian, Alpha Amylase, Lipase **

Alpha Lipoic Acid **

Paba **

Choline **

Inositol **

Lycopene **

Lutein **


Other Ingredients: Stearic Acid, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Calcium Phosphate, Crosscarmellose Sodium (disintegrant), Gelatin, Magnesium Stearate, Gum Acacia, Silica.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.