Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - CRE5 - SUPER CREATINE COMPLEX - 390 G

Új termék

szuper kreatin komplex  (monohidrát, HCl, Magnapower, alfa-ketoglutarát és alfa aminobutirát)

60 ADAG

Bővebb leírás

10 950 Ft‎

Egyéb információ

Az MHP CRE5 szuper kreatin komplex a teljesítménynövelés új szintjét képviseli. Fejlett kreatinkeverékét (monohidrát, HCl, Magnapower, alfa-ketoglutarát és alfa aminobutirát) a tökéletes felszívódás és hasznosulás érdekében állítottuk össze.

Amikor a sportolók táplálékkiegészítőként kreatint fogyasztanak, növekedést tapasztalnak erő, izomsejt méret és teljes izomtömeg tekintetében egyaránt. A CRE5 fokozott felszívódása még teljesebb eredményt garantál. Valójában olyan hatékony, hogy még feltöltési fázisra sincs szükség.

Adagolás:

Egy adagolókanál (6,5 g) CRE5 250 ml vízben feloldva, edzés előtt vagy után.

Összetétel:

Amount Per Serving% Daily Value
Super Creatine Complex5,000mg
Creatine Monohydrate, Creatine Magnapower® (as Magnesium Creatine Chelate), Creatine HCl, Creatine Alpha-Ketoglutarate, and Creatine Alpha-Amino Butyrate
‡ Daily Value not established.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.