Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

LABRADA – C2 STRENGTH – 100% CREATINE ETHYL ESTER HCL – 120 KAPSZULA

Új termék

Egyedülálló molekuláris szerkezetének köszönhetően a C2-Strength™ látványos erőnövekedést és teltséget eredményez az izmokban.

Bővebb leírás

6 950 Ft‎

Egyéb információ

Előnyök:

  • Kreatin könnyen használható kapszulák formájában
  • Gyors hasznosulás
  • Tovább tartó edzések
  • Könnyen emészthető – a kreatintól előforduló felpuffadás nélkül

 

Hogy a lehető legjobb eredményeket a lehető leghamarabb érd el, a LABRADA kifejlesztett egy elképesztően hatékony alternatívát a szokványos kreatin monohidrátra. A C2-Strength™ a kreatin egy gyógyszerészetileg észterezett formáját tartalmazza (C6H13N3O2HCl), mely az izomsejtek lipid membránján áthatolva növeli azok térfogatát. Egyedülálló molekuláris szerkezetének köszönhetően a C2-Strength™ látványos erőnövekedést és teltséget eredményez az izmokban. A C2-Strength™-el nincs puffadás, és nem kell egyszerű cukrokkal sem keverned a gyors és kellő hasznosulás érdekében.

Adagolás:

Fogyasszon 3 kapszulát napi kétszer. Edzésnapokon fogyasszon egy adagot (3 kapszula) kb. 4 dl vízzel, edzés előtt 15 perccel, és egy adagot az edzést követő fél órán belül. Pihenőnapokon fogyasszon egy adagot ébredés után, és egy adagot a délután folyamán.

Összetétel:

C2-Strength™
100% Creatine Ethyl Ester Hydrochloride

Nutrition Facts

  • Serving Size:3 Capsules
  • Servings Per Container:40
Amount 
Per Serving % Daily 
Value* Creatine Ethyl Ester Hydrochloride 1500mg †

†Daily value not established.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.