Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

IMAGE SPORTS - ATP - PROFESSIONAL MUSCLE BUILDING POWDER - 195 G

Új termék

Az ImageSports ATP™ a valódi edzés előtti-közbeni-utáni izomnövelő formula, és ami még jobb, hogy elképsztően finom!

Bővebb leírás

12 750 Ft‎

Egyéb információ

Az Image Sports ATP™ egy monumentális erejű izomépítő formula. Kreatin monohidrátot tartalmaz, ami létfontosságú a sportolók, főleg a testépítők számára, mert a vázizomzatban mindenhol megtalálható anyagról van szó, ami a sejteknek energiát szolgálatat az adenozin-tri-foszfát (ATP) növelésével.

Ez a termék növeli az edésteljesítményt, a mitokondriális funkciót, az izomműködést és az energiatermelést javítja. Az ATP™ tartalmazza továbbá a glutamin egyik stabil formáját - magnézium-glicil-glutamin formájában - és hozzáadott glicint is, melynek fontos szerepe van a szervezet különböző mechanizmusaiban.

Adagolás:

1 mérőkanállal fogyassz el edzés előtt, közben, vagy után 200 ml vízben feloldva. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra fogyaszd!

Összetétel:

Amount Per Serving% Daily Value
ATP™ POWERFUL CREATINE & ENERGY BLEND (Proprietary)5090 mg      
Creatine (as creatine monohydrate)**
Glycine**
Glycerol (as glycerol monostearate)      
Taurine**
Betaine (as betaine HCl)**
Zingiber officinale extract**
Glutamine (as magnesium glycyl glutamine)**
** Daily Value Not Established
Other Ingredients:
Citric Acid, Silica, Natural And Artificial Flavors, Sucralose, Acesulfame K, FD&C Red No. 40, and Capsicum annuum fruit.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.