Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

WEIDER - MAXIMUM KREA-GENIC - DOUBLE BUFFERED CREATINE - 120 KAPSZULA (HG)

Új termék

750 mg KREA-GENIC® kapszulánként

Bővebb leírás

10 150 Ft‎

Egyéb információ

A tapasztalt testépítők tudják, hogy az izomtömeg arányosan növekszik az erőkifejtéssel. Ezzel a termékkel akár 30% erőszintnövekedés is elérhető. A regeneráció időtartama a szettek között lerövidül. Rövid, erőteljes izom- és erőszintnövelő edzés lehetséges. 

Mindenekelőtt a növekedés számít. Emlékezzen, hogy a nagyobb tömeg nem tudja kompenzálni az intenzitás hiányát. Ez azt jelenti, hogy a növekedést nem lehet elérni sok szett végzésével, de kevés és intenzív sorozattal igen. Valamennyi kreatin növeli a szervezet kreatinraktárait, és ezáltal az erőszintet is.

A KREA-GENIC® folyamatosan több erőt biztosít, mert kevesebb veszteséggel dolgozik, a raktározott anyag pedig gyorsabban jut az izomsejtekhez.

Adagolás:

1 adag (4 kapszula) edzés előtt, pihenőnapokon fél-fél adag reggel és lefekvés előtt egy fehérjeturmixxal együtt, 6 hét után 2-4 hét szünet

Összetétel:

 Egységenként (100 g)Adagonként (4 kapszula)
Energiatartalom203 kJ (48 kcal)7 kJ (2 kcal) 
Tápanyag   
Fehérje (protein)11,8 g0,4 g
Szénhidrát0,1 g alatt0,1 g alatt
Zsír0,1 g alatt0,1 g alatt
Krea-Genic86 300 mg3 000 mg
- ebből Kreatin-monohidrát81 122 mg2 820 mg
- ebből Kreatin71 388 mg2 482 mg

1 Az RDA (ajánlott napi bevitel) a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia érték százalékban kifejezve


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.